Uuden aallon nouseva nimi Sexmane julkaisi albuminsa

Sextape on kymmenen raidan kokonaisuus.

Täysille saleille jo ennen viime joulukuussa julkaisemaansa Aikakone-debyyttisingleään esiintynyt Max Sene eli Sexmane on saanut ulos ensimmäisen pitkäsoittonsa. Tuore albumi on nimeltään Sextape, ja se julkaistiin skeitti- ja lumilautailupiireissäkin kunnostautuneen artistin 19-vuotissyntymäpäivänä.

Siilinjärvellä kasvanut Sexmane kasasi projektia yli vuoden. Tulokas uskoo, että moni pystyy jollain tapaa samastumaan sillä kuultaviin tarinoihin.

– Sextapelle kirjotin päivittäin mun mietteitä, mielipiteitä ja fiiliksiä jotka kävin sit äänittämässä. Tape kertoo myös paljon siitä mitä täs matkan varrel on tapahtunu, Sexmane täsmentää.

Monipuoliselta platalta löytyy kymmenen raitaa, joista aiemmin julkaistuja ovat Erilainen sekä videotkin saaneet Aikakone ja 2naamaa. Tuottajina projektilla ovat toimineet Victor Nordisin sekä hänen isoveljensä Vincentin ohella houra, Steezy JoeKuiva H4EVA ja Aapo Enqvist. Koko paketin miksauksesta ja masteroinnista vastaa Pianomies.

Marco de BIH -raidalla fiittaa Tasoi Recordsillakin musiikkia julkaissut Ege Zulu, jonka kanssa Sexmane oli taannoin samalla raidalla PastoriPiken AFROGOLD-EP:llä. Toisena fiittaajana projektilla on Dead Friends With Voices -kollektiivissa vaikuttava Tactic L.

Livenä Sexmane on ollut mahdollista nähdä ainakin Rare Special -keikoilla, joiden muita esiintyjiä ovat Skorpionille sainatut Le Fvbelos, Turisti ja Pussywater. Heistä SKII6 julkaisi huhtikuussa oman projektinsa 6TAPE.

6TAPE ja Sextape alle puolen vuoden sisään. Onko samankaltainen nimi puhdasta sattumaa vai jonkinlaista nokittelua tulokkaiden välillä Juvenilen 400 Degreezin ja Lil Waynen 500 Degreezin hengessä?

– Hah IBE heitti joskus pari vuotta sitten jotai et ku sul tulee prokkis nii se vois olla Sextape ja siit asti tienny et se nimi tulee. Hahah ei liity Skiihin mitenkään, Sexmane kuittaa.

Blockfesteillä osana Rare Specialia keikkaillut Sexmane nähdään jälleen tulevana viikonloppuna Tampereella, kun urillaan samassa kohdassa olevat tulokkaat nousevat Social Clubin lavalle. Blockfestin alla ”Rare Boys” julkaisi oman nimikkokappaleensa, ja huhujen mukaan tälläkin kertaa tamperelaiset pääsevät kuulemaan ryhmän uutta yhteistuotantoa.

Tarkemmat tiedot perjantain Rare Specialista löydät täältä. Levyn saat otettua kuunteluun alta.