Uniikin oktaaninkatkuiselle klubibängerille kuvattiin video Atlantic Road Tripillä

Rähinän tuorein julkaisu juontaa juurensa legendaariseen Gumball 3000 -ralliin.

Suomalaisen hiphopin iso minimies Uniikki on julkaissut uuden singlen, jonka nimen perusteella helsinkiläisartistin voisi kuvitella lyöttäytyneen yhteen Horse Attack Sqwadin kanssa. Hevosii-kappaleella ei kuitenkaan ole mukana fiittaajia eikä siinä puhuta kavioeläimistä – ainoat hevoset löytyvät autojen keuloista ja konepeltien alta.

Energistä klubibängeriä ovat olleet mukana tuottamassa Zameezy, Jayston sekä muun muassa Young Thugia ja Lil Skiesia tuottanut MVAbeats. Inspiraationa on toiminut Uniikin autoharrastus, joka sai alkunsa vuonna 2013 hänen osallistuttuaan Gumball 3000 -ralliin Elastisen ja Timo Pieni Huijauksen kanssa.

– Itse tykkään kovasti erikoisista autoista ja autoilu edustaa mulle vapauden tunnetta. Kun saa painaa baanalla menemään niin kaikki muu unohtuu. Tykkään tästä kombinaatiosta, jossa teksteissä yhdistellään traditionaalisempia battle-riimejä autoilun maailmaan, kesällä osana Kapasiteettiyksikköäkin keikkaillut Uniikki kertoo.

Uniikin tämän vuoden kolmannesta singlestä on julkaistu myös video, joka on kuvattu Pohjois-Euroopan halki kiertäneen Atlantic Road Tripin yhteydessä. Jani Oravan, Henri Valkeisen ja artistin itsensä ohjaaman videon näet alta.