Underground-räppäri Sematary saapuu keikalle Helsinkiin – mukana Haunted Mound -kollektiivi

Sematary seisoo metsässä ilman paitaa pidellen moottorisahaa kädessä.
Sematarya kuunnellessa ei tule yllätyksenä, että hänen esikuvikseen mainitsemia artisteja ovat muun muassa Chief Keef ja Yung Lean.

Semataryn ja Haunted Moundin Suomen keikka pidetään kesäkuussa Helsingin Tavastia-klubilla.

Kalifornialainen underground-räppäri Sematary, joka seisoo monien eri skenien, äänimaailmojen ja alakulttuurien risteyksessä, saapuu kesäkuussa Suomeen osana Haunted Mound -kollektiivinsa kanssa. Keikka pidetään Helsingin Tavastia-klubilla 2. kesäkuuta.

Internetin syövereistä kulttimaineeseen noussut Sematary, joka aloitti musiikkiuransa 11-vuotiaana ja kasvoi monenlaisten artistien, kuten Chief Keefin ja Yung Leanin, parissa, on tunnettu genrejen rajoja rikkovasta tyylitajustaan. Hänen musiikkinsa on saanut vaikutteita 2010-luvun Chicagon drill-musiikista, shoegazesta, black metalista sekä horrorcoresta. Artistin kauhumaiset sanoitukset yhdistettynä synkkään albumitaiteeseen ovat luoneet hänelle oman paikan nykymusiikkikentässä. Hänen debyyttimixtapensa Rainbow Bridge ja sen seuraajat ovat saavuttaneet miljoonia striimejä Spotifyssa, vahvistaen hänen asemaansa modernin musiikin kentällä.

Vuonna 2019 perustamansa Haunted Mound -kollektiivin myötä Sematary on noussut underground-ilmiöksi. Artisti kontrolloi tiukasti kollektiivin toimintaa, ollen vastuussa niin artistien löytämisestä, visuaalisesta ilmeestä kuin musiikin tuotannostakin. Hänen omistautumisensa Haunted Moundin uniikille äänelle ovat tehneet hänestä yhden nykypäivän huomattavimmista indie-räppäreistä.

Semataryn brändi ja nousukiito eivät ole hidastuneet viime vuosina. Hän on kiertänyt maailmaa ja myynyt loppuun keikkoja ympäri maailmaa. Vuonna 2023 hän julkaisi mixtapen Butcher House, joka sisältää yhteistyön lapsuuden sankarinsa Sickboyrarin kanssa. Viimeisimpinä saavutuksina artisti on kiertänyt uransa isoimpia areenoja $uicideboy$:in mukana Yhdysvaltojen Grey Day Tourilla.

Normaalit liput keikalle tulevat myyntiin Tikettiin perjantaina 26. tammikuuta klo 10. Ennakkoliput ovat jo myynnissä salasanan takana – lisätiedot voit lukea Haunted Moundin verkkosivujen kautta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön SEMATARY GRAVE MAN (@semataryy) jakama julkaisu