Tyttö sinä olet tähti -elokuvan ikonisimmat kappaleet julkaistaan suoratoistopalveluissa

EP:n kappaleita ovat olleet kirjoittamassa muun muassa Elastinen ja Asa.

Dome Karukosken ohjaaman Tyttö sinä olet tähti -elokuvan ensi-illasta tuli syyskuussa kuluneeksi tasan 15 vuotta. Suomalaiseen hiphop-kulttuurin värittämän draamakomedian keskiössä on nimenomaan musiikki, jonka kaikki filkan nähneet tietävät ja tuntevat.

15-vuotisjuhlavuoden kunniaksi elokuvaa varten tehdyt kappaleet saapuvat ensimmäistä kertaa suoratoistopalveluihin Tyttö sinä olet tähti -EP:n muodossa. EP sisältää viisi kappaletta, joiden esittäjinä toimivat Nelli (Pamela Tola) ja Kärkiryhmä (Samuli Vauramo, Joonas Saartamo ja Eero Milonoff).

Tyttö sinä olet tähti oli tuottajaguru Jukka Immosen ensimmäinen elokuvaprojekti. Se toi nykyään levy-yhtiö Capitol Recordsia luotsaavalle ja moninkertaisesti Emma-palkitulle tuottajalle Jussi-patsaan parhaasta elokuvamusiikista.

– Oli tietysti unohtumaton kokemus päästä mukaan tekemään ekaa pitkää leffaa. Päällimmäisinä muistoina kertakaikkisen ihana työryhmä ja tekemisen meininki. Ja olihan se musa-Jussi tietty tosi siisti juttu koko meidän tekijätiimille, Immonen muistelee.

Jukka Immosen kanssa musiikkia elokuvaan olivat tekemässä muun muassa Chisu, Mariska, Elastinen sekä Asa. Myöhemmin myös Mikael Gabriel on levyttänyt oman versionsa Pidä musta kii -kappaleesta.

Tyttö sinä olet tähti -EP julkaistaan perjantaina 27. marraskuuta. Kannen ja kappalelistan näet alta.

1. Kärkiryhmä – Tulevaisuuden johtajat
2. Kärkiryhmä – Mieti mitä haluut
3. Kärkiryhmä – Elämä kantaa
4. Nelli – Tee se niin
5. Nelli – Pidä musta kii