Turisti räjäyttää Suomen rap-kentän uuden EP:nsä muodossa

Julius Konttinen

Dynaamiset esiintymistaidot omaava räppäri julkaisi kolmannen projektinsa.

Turisti, oikealta nimeltään Harlova Vukulu, julkaisi kolmannen projektinsa Interrail EP:n, joka esittelee artistin sähköistä live-energiaa ja eksentristä karismaa. EP:ltä on jo julkaistu kappale Gunshit, joka nousi tämän kevään isoimpien räppihittien joukkoon. Iskevä ja hypnoottinen tuotanto ja artistin huumaava ulosanti pitävät Pohjois-Helsingin kasvatin tiiviisti Suomen mielenkiintoisimpien artistien joukossa.

Turistin soundiin ja olemukseen kiteytyy paljon tämän hetken helsinkiläisen nuorisokulttuurin hengestä. Tyhmäks-nimisellä biisillä on mukana myös uuden ajan katumuoti- ikoni, TikTok- vaikuttaja sekä jätti-ilmiöksi kasvaneen Vitun Leija -vaatebrändin luoja Bakari ”Babyface Bax” Diarra.

– Tää EP on mun paras julkasu koskaan mun mielest. On paljon ihmisii jotka haluu kuulla Räppi-Turree, ja tää on parasta Räppi-Turree tähän mennessä. Mä on energinen jätkä, ja keikat on energisii, nää biisit kertoo minkä takii kannattaa tulla kattoo mun live-keikkoja, hän kertoo.

Oma suosikkikappale räppärille kokonaisuudelta on Big Steppa. Syyn EP:n muodostumiseen artisti kiteyttää lyhyesti ja ytimekkäästi.

Yeat ja Future on ne syyt miks tää EP on olemas. Tuntuu kanssa että täl albumilla olis useempikin feattaaja kun Bax, koska vaihdan mun äänt siin nii monesti, hän kertoo.

Kuuntele koko EP tästä: