Tunteiden tasapainoilua trapetsilla ja pelon tunteita – Tactic L loi biisin näille tunteille

Kahden muun artistin kanssa luotu kappale on sykähdyttävän surullinen tarina ihmissuhteista.

Viime vuonna Capitol Recordsille kiinnitetty artistitulokas Tactic L julkaisi viime perjantaina uutta musiikkia. Tuore single, avaruuteen, kertoo tunteiden tasapainottelusta ja pelosta, saako niille vastakaikua. Kappale on tehty yhteistyössä Heviteemun ja Figaron kanssa.

– Yhteistyö Heviteemun ja Figaron kaa oli tosi luonnollista ja helppoo. Molemmat artistit on tehny muhun syvän vaikutuksen niiden jutuilla ja must tuntuu vaan siltä et tätä kappaletta ois tehty meidän kautta sen sijaan et oltais ite oltu kontrollissa. Se et saatiin muutettua joku tunne intergalaktisesta vapaudesta kuunneltavaan muotoon on asia, josta mä oon todella onnellinen, Tactic L kommentoi.

Uusinta singleä edeltää kolme kappaletta; illat, loppuu sekä saat mut tuntee. Ennen Capitol Recordsin kanssa solmittua sopimusta, Tactic L on julkaissut omakustanteena sinkun Malibu sekä vieraillut muun muassa williamin ja Sexmanen kappaleilla.

Artisti työstää tällä hetkellä debyyttialbumiaan, joka julkaistaan tänä vuonna. Tactic L kuvailee albumin työstöä projektina, joka hajotti perustoja palasiksi ja mullisti kaiken seuraavasti.

– Samalla kun kasasin niitä palasia takas yhteen musiikin avulla, huomasin olevani jonkun erityisen äärellä. Ehkä albumi voi toimia työkaluna omien palasten kasaamiseen. Ehkä tää tulee ohjaamaan sut turvallisesti sun alitajuntaan, läpi sun kipukohtien ja traumojen, auttaa sua avaamaan kaikki ne solmut johon tietoinen mieli ei yletä, ehkä se parantaa ja puhdistaa ja sen jälkeen vielä ohjaa sut turvallisesti takas pois sun mielen syövereistä, takas sinne missä kaikki on hyvin.

Kuuntele uusin biisi tästä:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.