Tulokasduo Jore & Zpoppa julkaisee mixtapen

Projektin tuotannosta vastaavat Stick ja 4eva.

Muun muassa Turistin ja Mistabogan kanssa samaan pohjoishelsinkiläiseen North Side Finest -kollektiiviin kuuluva Jore & Zpoppa -duo julkaisee debyyttimixtapensa. Levyn nimi on Eskimo Tape, ja sillä on kaiken kaikkiaan kahdeksan raitaa.

Levyllä vierailevat Skorpionin tuottaman YouTube-sarjan aloitusjakson tähti MELO sekä äskettäin uudistuneella LEFT-levymerkillä POV-singlensä julkaissut LEWIZKI. Tuotantopuolesta vastaavat Stick sekä LEFT:in vetäjänä aloittanut 4eva.

Mixtape kertoo Joren ja Zpoppan tarinan duon alkuhetkistä aina tähän hetkeen asti. Kaksikon mukaan se toimii tiivistelmänä heidän elämäntyylistään ja siitä, mitä kaikkea he ovat kokeneet ja kuinka paljon he ovat tehneet saavuttaakseen unelmansa.

– Ollaan kuunneltu paljon suomalaista gangsta räppiä mutta niistä ei kuule aitoa lähiön ääntä. Halusimme aidosti edustaa paikkaa jossa olemme kasvaneet ja tuoda esille oikeita tunteita ja kokemuksia, joihin varmasti moni lähiössä kasvanut voi samaistua, kaksikko avaa.

Vaikka Jore ja Zpoppa puhuvatkin levystään debyyttinä, ei se silti ole heidän ensimmäinen kokonaisuutensa. Edelliset yhteisprojektit eivät ihan onnistuneet täyttämään heidän omalle debyytilleen asettamia vaatimuksia, mutta niiden julkaiseminen myöhemmin esimerkiksi SoundCloudissa ei silti ole poissuljettua.

– Aikaisemmat projektimme eivät ole olleet huonoja. Ei vaan olla saatu niissä sanomaamme ulos haluamallamme tavalla.

Yksi levyltä pois jätetyistä kappaleista eli Cabrón Freestyle on jo löytänyt tiensä SoundCloudiin. Ennen Eskimo Tapea Zpoppaa kuullaan myös Cvshbabyn Tehty on tehty -kappaleella, joka tulee ulos videon kanssa keskiviikkona 30. lokakuuta.

Eskimo Tapen kannen ja kappalelistan näet alta. Mixtape julkaistaan perjantaina 2. lokakuuta.

1. Lähiöpoju
2. E.N.H
3. Pakattun (feat. MELO)
4. Äiti anteeks
5. Radal
6. En lepää
7. Mä
8. Profiili (feat. LEWIZKI)