Tulokasartisti Sara Bee sainattiin Monspille: ”Tuntuu et nyt on resurssit tehä asioita paljo isommin ja enemmän mahollisuuksia musan suhteen”

Youcef Beldjerd

Asenteella varustettu single on ensimmäinen julkaisu artistin uuden yhteistyön alla.

Juuri Warner Musicin alla olevalle Monspille kiinnitetty artistilupaus Sara Bee aloitti uraansa Monspin Bootcamp vol.2.:lla, jonka jälkeen helsinkiläisartisti julkaisi viime vuonna indienä kolme singleä, joihin kuului muun muassa single Baby Boo yhdessä Safiran sekä Jotti Singhin kanssa.

Taidokkaasti r&b:tä, räppiä ja poppia yhdistelevä artisti julkaisi levy-yhtiölle sainauksen myötä anteeksipyytelemättömän rap-biisin Pick Me.

– Mulla on ollu kohtaamisii tietynlaisten ”pick me” ihmisten kaa, jotka painaa muita alas, koska on niin epävarmoja itestään. Tälläset tyypit keihin oon ite kohdannu kuvittelee olevansa jotain, koska niiden frendit on menestyny ja sitä kautta kohtelee muita ihmisiä ala-arvosesti ja epäkunnioittavasti. Ne aluks fiilaa sua mut sitku et ookkaan kiinnostunu niistä takas ne alkaa yhtäkkii vihaa. Halusin ottaa tällä biisillä tilan takas ja antaa kuulua, siitä millasta kohtelua otan vastaan. Halusin myös lisää tähän mausteeks sellasta itsensä fiilaamista ja arvostamista, koska se on se mitä haluun enemmänki levittää negatiivisuuden sijaan. Nää negatiiviset ajatukset kuitenki halus päästä ulos joten laitoin ne tähän biisiin, Sara kertoo.

Saran musiikissa kuuluvat juuret Algeriasta ja Suomesta sekä rakkaus 2000-luvun alun soundimaailmaa kohtaan. Viime vuonna julkaistun Epäkunnossa-singlen myötä aiemminkin Klangin haastattelussa ollut artisti kertoo yhdysvaltalaisartistien visuaalisen puolen olevan sellainen, josta hän itsekin pitää.

– Oon omassa elämässä helposti tosi low key tyyppi ja artistina tykkään näyttää itestäni tosi eri puolen. Rakastan visuaalista puolta just promoissa ja esiintyessä haluun olla on fleek all the time, sellanen huomiota herättävä näky, hän totesi lämpimästi naurahtaen.

Yhteistyöstä Monspin kanssa Saralla on onnellinen fiilis, koska levy-yhtiön kautta oman vision toteuttaminen on helpompaa tiimin kanssa.

– Sainaamisesta oon tosi tosi innoissani. Tuntuu et nyt on resurssit tehä asioita paljo isommin ja enemmän mahollisuuksia musan suhteen. Arvostan kaikkii, jotka jaksaa painaa tuol omakustanteisesti, mut rehellisesti mä oon ainaki helpottunu, et nyt saan tukea tähän tekemiseen. Tein vuoden verran omakustanteisesti ja se vaati kyllä aikamoista motivaatioo painaa yksin hommia eteenpäin, mutta se oli mulle tosi tärkeetä, että sain rauhassa ettii omaa soundii ja suuntaa. Parasta täs sainaamises on se, että saan säilyttää mun visiot kaiken suhteen ja mun tiimi uskoo niihin ja auttaa toteuttamaan ne. Mul on kyl paras levy-yhtiö ja tiimi not gonna lie.

Nappaa anteeksipyytelemätön ja hyvää fiilistä välittävä biisi kuunteluun alta.