Epäkunnossa – Sara Bee muistuttaa herkullisella singlellään ettei ketään voi rakastaa ehjäksi

Indieartisti julkaisi kolmannen kappaleensa.

Tämän vuoden Monspin ja HMC Publishing -musiikkikustantamon Rap Studio Bootcampin kautta esiin pompannut Sara Bee on päässyt kuluneen kesän aikana urallaan uusiin ulottuvuuksiin live-keikkojen sekä esillä olleen SAFIRA:n sekä Jotti Singhin kanssa julkaistun Baby Boo -biisin kautta.

Nyt 23-vuotias helsinkiläisartisti julkaisi omakustannesinkun nimeltään Epäkunnossa. Räpin, r&b:n ja popin vivahteita sisältävässä kappaleessa lauletaan siitä, kuinka ketään ei voi rakastaa ehjäksi.

– Kappale on tarina siitä, miten uskotellaan itselle, että toisen voi rakastaa ehjäksi. Annetaan useita mahdollisuuksia ja pyyhkäistään red flagit maton alle, kunnes huomaa että toinen upottaa sinut mukanaan, hän kuvailee.

Biisin kirjoituksessa on ollut mukana Skorpionin artisti NCO ja tuotannon puolesta on vastannut Kira Siuriainen.

– Täst on aikaa ku linkattiin NCO:n kaa, mun ystävä on Skorpionil töissä ja hän ehdotti sitä alun perin. Meil on tosi samanlainen tyyli käyttää vertauskuvii ja huumorii teksteissä ja oon kans oppinu häneltä paljon tehdessä.

Kiran kanssa yhteinen työskentely on puhjennut vapaa-ajalla myös ystävyydeksi.

– Hauska juttu, törmäsin Kiraan joskus YleX:n minisarjassa ja mietin et vau, mimmi tuottaja, et aika siisti juttu. Kuuntelin sen biisejä ja laitoin viestiä sekä demon mun biisistä, et kiinnostaisko sitä tehä yhessä musaa. Meist on tän jälkeen tullu hyviä ystäviä kans ja on upeeta tehä yhessä töitä niin lahjakkaan ihmisen kanssa, Sara toteaa.

Seuraavaksi näyttävän tyylin omaava artisti suunnittelee tekevänsä aktiivisesti lisää musiikkia ja mahdollisesti paneutua myös suuremman projektin pariin.

– Haluun saada parhaan mahdollisen tyylisiä biisejä ulos ja keskityn ehdottomasti nyt siihen. Varmasti tulee tässä myös isompi kokonaisuus ulos ajallaan!

Myös visuaalisesta puolesta artistiuudessa kiinnostunut laulaja inspiroituu esimerkikis Nicki Minajin näyttävästä tyylistä ja olemuksesta lavoilla.

– Oon omassa elämässä helposti tosi low key tyyppi ja artistina tykkään näyttää itestäni tosi eri puolen. Rakastan visuaalista puolta just promoissa ja esiintyessä haluun olla on fleek all the time, sellanen huomiota herättävä näky, hän toteaa lämpimästi naurahtaen.

Kuuntele Sara Been rakkauden ja red flagejen maailmaan pureutuva biisi alta: