Faben odotettu debyyttialbumi julkaistaan – viimeisellä singlellä ajetaan koko yö

Uudella träkillä on myös mukana myös Suomen kärkinimiin kuuluva JVG.

Tampereelta kotoisin oleva Fabe julkaisi viime perjantaina uuden Koko Yö -singlen yhdessä JVG:n kanssa. Mukaansatempaava kappale kuullaan artistin odotetulla debyyttialbumilla Ongelmalapsi, joka julkaistaan tulevana perjantaina.

Omaperäisestä soundista tunnettu artisti on tänä vuonna julkaissut platinaa striimanneen jättihitin Tähti sekä viimeisimpänä kultaa striimanneen WYD-hitin. Faben sielukasta soundia on myös kuultu tänä vuonna Cledoksen Mis oot ollu sekä DAVI:n Kato Mua Nyt -kappaleilla.

Viimeisen singlen tulevalta albumilta voit kuunnella alta. Musiikkivideon visuaaleista vastaa vl.graphics, jonka kädenjälkeä on nähty muun muassa Axel Kalan ja SHRTY:n teosten yhteydessä.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.

Viime vuoden lopussa musiikin pariin palannut artisti on julkaissut nyt neljä singleä tulevalta levyltään, joka on kesän keikkojen ohella valmisteltu loppuun. Kyseessä on ensimmäinen kokopitkä teos kovassa nosteessa olevalta tamperelaisartistilta, jolta on tullut yksittäisten sinkkujen lisäksi aiemmin vain yksi EP-levy nimeltään Fabe vuonna 2020.

Alta näet vielä biisilistan perjantaina julkaistavasta debyyttialbumista, jolla kuullaan nimekkäitä fiittejä kuin myös uusia kiinnostavia tulokkaita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FABE (@lefvbelos)