Tulokasartisti RONNIE vaihtaa nimensä – uusi single julkaistaan joulukuussa

Lähiaikoina tiedossa on myös keikka Saksassa.

Indielafka below0:n RONNIE on julkaisemassa uutta materiaalia, mutta ei enää samalla nimellä. Helsinkiläistulokas julkaisee jatkossa musiikkia aliaksella Glayden.

Nimenvaihdos ei ole ensimmäinen laatuaan, sillä aiemmin käytössä oli nimi Ronnie Frost. Miksi artistinimi lähtee jälleen vaihtoon?

– Aloin näkemään unia joissa kaikissa toistui samat teemat. Uuden musiikin julkaisu Glayden-aliaksella tuntui pakolliselta, artisti kertoo.

Ensimmäinen julkaisu nimenvaihdoksen jälkeen on single Eurosport, joka tulee ulos keskiviikkona 4. joulukuuta. Kappaleen tuotannosta vastaavat EM sekä My Friend Marla.

Single saa tuekseen musiikkivideon, joka on kuvattu Hollannissa ja Saksassa. Tulokas on jo aiemmin julkaissut muutaman videon, joista etenkin Rasmus Purolan ohjaama ADRENALINE on vakuuttanut visuaaleillaan.

Sideshown ja IBE:n kanssa tehty ADRENALINE oli osa viime kesänä julkaistua FROSTBITE-EP:tä, joka enteili englanninkielisen artistin tulevien julkaisujen genrerajatonta suuntaa. Glaydenin soundia voisikin kuvailla elektronisesta musiikista inspiroituneen hiphopin ja popin fuusioksi.

Glayden pääsee lähiaikoina keikkailemaan myös Saksaan, sillä kesän Shutdown-festareillakin nähty artisti on buukattu keikalle ensimmäiselle Berliinissä järjestettävälle Shutdown-klubille. Torstaina 12. joulukuuta Night Embassy -yökerhossa nähdään Glaydenin ja Shutdownin DJ-tiimin lisäksi Suomesta IBE, Cledos, MELO, Cavallini & Shrty sekä DJ Vicky.