Tulokasartisti Costi allekirjoitti diilin PME Recordsille

PME:n uusin vahvistus tulee Tampereelta.

Viime viikonlopun Industry Awardseissa vuoden indielevy-yhtiönä palkittu PME Records jatkaa rosterinsa laajentamista. Nyt indielafka on julkistanut jälleen uuden sainauksen, joka on tamperelainen tulokasartisti Costi.

Kaukajärveläisen ensimmäisenä PME-julkaisuna toimii single Robben, joka ilmestyy perjantaina 15. lokakuuta. Nimensä energinen bileträkki on lainannut alankomaalaiselta jalkapallolegendalta.

Kappaleen tuotannosta vastaa Martin Ruts ja sen on hionut loppuun asti Aitio. Biisi on osa Costin myöhemmin syksyllä julkaistavaa EP:tä, jonka nimi on SAFARI.

Costi on aiemmin tuonut osaamistaan esiin useamman itsenäisesti julkaistun singlen muodossa. Helmikuussa tulokkaalta ilmestyi kappale nimeltä Jäätä suonis, jota seurasivat singlet Filmi ja Davy Jones sekä tuplasingle Movie/Missio.

Costi on PME:n seitsemäs artistijulkistus tänä vuonna. Indielafkan muita uusia tulokkaita ovat Stepa, Handshaking, Kalle Kinos, Rosa Coste, Pessa ja Ege Zulu, joilta kaikilta on jo julkaistu uutta materiaalia PME:n kautta.