Tulevalta MNTTT-projektilta löytyvästä sooloraidasta julkaistiin video – Aztra on lähiaikoina aktiivinen myös osana toista duoa

Haho ja Aztra julkaisivat yhteisen albumin vuonna 2002.

Aztra heittää kesällä erikoiskeikan Hahon kanssa.

Överdogilta Katakombille siirtynyt Aztra on julkaissut musiikkivideon SLM-kappaleelleen. Sooloraita on ehkä hieman erikoisesti osa Aztran ja Eevil Stöön muodostaman MNTTT-duon toista albumia.

Uuden MNTTT-projektin nimestä tai julkaisuajankohdasta ei toistaiseksi ole tietoa. Aztra on kuitenkin myös osa toista kaksikkoa, jonka liikkeistä on jo jotain havaintoa: Haho & Hullu A tekee tänä kesänä paluun kotikulmillaan LPRC Fest -tapahtumassa. Hardcore-, punk- ja rap-musiikkiin keskittynyt festari järjestetään Lappeenrannan Huhtiniemessä 19.-20. heinäkuuta.

Kaksikon historiaan kuuluu ainoastaan yksi omakustannealbumi HahoHulluA 2002. Ehkä keikan kunniaksi duolta kuullaan uuttakin materiaalia?

Muiltakin Kaucas-jäseniltä on joka tapauksessa tiedossa uusia julkaisuja lähiaikoina, kuten uutisoimme aiemmin. Raipatilta on tulossa Monspin kautta single Kakskyt vuotta, jossa on mukana Jahvice. Kappale julkaistaan tiistaina 16. huhtikuuta, ja videon se saa saman viikon torstaina. Laineen Kasperia kuullaan viikko Raipatin sinkun jälkeen Skaarfeissi-kappaleen muodossa.

Aztran tuoreen videon alta pääset tarkistamaan alta. Visuaalien takana on Katakombin muistakin videoista vastannut Lari Tarvainen.