Totta vai hallusinaatiota? Alove käsittelee singlellään tilannetajun katoamista

Artisti on nyt solminut sopimuksen Epic Records Finlandin kanssa.

Alkuvuodesta INNAFAZE EP:n julkaissut Alove fuusioi musiikissaan grungea, räppiä sekä punkkia käsitellen samalla syvällisiä sekä tärkeitä aiheita, kuten mielenterveysongelmia. Klangi haastatteli projektin julkaisun yhteydessä artistia viime maaliskuussa.

Uusimmalla Paranoia-singlellään laulaja käsittelee poissaolokohtauksia.

– Kappale kertoo tilanteesta, jossa on jumissa tai paikassa missä ei haluis olla. Sillee et yrittää kaiken keskel nähä valoo, vaik ois pimeetä. Kun tilannetaju katoaa eikä tiedä enää onks tää totta vai hallusinaatiota. Vaikka ois fyysisesti läsnä nii henkisesti tuntuu ettei oo paikalla tai online.

Vaikeiden aiheiden pariin artisti ei ole kuitenkaan tietoisesti hakeutunut eikä halua luoda musiikilleen sisällöllisesti myöskään raameja.

– Oon ehkä ajautunut vaan näiden aiheiden pariin. Harvat sanat on ees paperille kirjotettuja, ne tulee vaan jostain takaraivosta. En mä ehkä mun biiseillä mikään Dr Phil oo ja koita parantaa maailmaa. Oon vaan suorasanainen ja puhun tunteista ja aiheista joita tunnen.

Alove käsittelee omaa elettyä elämäänsä myös tulevilla julkaisuillaan, jotka ovat tehty kuluneen vuoden aikana.

– Suurin osa biiseistä mitä ollaan tehty nyt vuoden aikana on vähän tälläsii ”vuodatuksia”. Nyt ku levy alkaa hahmottuu ja biisei on valikoitunut noin kymmenkunta nii on tullu vaa huomattuu, että useissa biiseissä toistuu samankaltaiset teemat, joihin kuuluu nuoren miehen väritetyt ongelmat ja tunteet.

Artistin uraan kuuluu uusien julkaisujen lisäksi muutenkin uusia tuulia, sillä hän on nyt solminut sopimuksen Epic Records Finlandin kanssa.

– Santeri laitto mulle viestii joskus talvella ja kysy että pitäiskö ottaa meet up ja jutella musast. Palaset vaa loksahteli ja en vois parempaa paikkaa kuvitella omalle musiikilleni, meillä on super kova line up myös muiden artistien osalta, hän kuvailee.

Kuuntele alta uusin single, jonka musiikkivideon on ohjannut, kuvannut ja editoinut Eero Oikarinen.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.