Todellisuus on toisinaan kylmä, mutta parin tonnin toppatakki lämmittää – Turisti jatkaa yhteistyötään williamin kanssa

Roope Reinola

Ei tunteita, ei murheita.

Menestyksestä ja merkkivaatteista puhuminen on aina kuulunut hiphopiin sen juurien takia, eikä uuden aallon nimet tee asiassa poikkeusta. MELO julkaisi tammikuussa kappaleen nimeltä Moncler, ja nyt yhtä lailla Skorpionille sainattu Turisti on julkaissut singlen Canada Goose.

Uutuusraidalla on mukana william, jonka fiittiä voisi kutsua vastavierailuksi Turistin vierailtua ensin Emma-ehdokkaan Shakespeare-albumin Veli-kappaleella. Tuore single on kolmas kerta kun kaksikkoa kuullaan samalla raidalla, sillä molemmat olivat äänessä myös uudella materiaalillaan vakuuttaneen Yacinen toissavuotisella Unta-biisillä.

Sanoituksiltaan tuore single on mahdollista tulkita jopa nihilistiseksi. Toisaalta hyvää fiilistä voi tuoda esiin näinkin: kaikki on kunnossa kun tuntee että tulee toimeen yksin ja lämpöä tuo merkkibrändin takki.

Tuotantopuolesta on huolehtinut muun muassa Ege Zulun uusimman julkaisun soundimaailmasta vastannut Victor Nordis. Tällä kertaa tuottajalta kuullaan tanssittavaa drill-vaikutteista soundia biitillä, joka syntyi lähes koko muun kappaleen tapaan sessarihengessä.

Canada Goose enteilee Turistin uutta kokonaisuutta Linnunrata, jolta on jo aiemmin julkaistu singlelohkaisu 01:52. Kuuntele uusi kappale alta.