TheoFuegon mixtapella kuuluu nykyhetki ja tulevaisuus

Samuli Vienola

Helsinkiläisartisti julkaisi ensimmäisen mixtapensa.

Töis Crew:n oma TheoFuego on julkaissut keväästä asti valmistelemansa BUFFA-mixtapen. Projektin vastaavana tuottajana on toiminut MD$, ja sillä kuullaan tämän hetken ajankohtaisinta soundia sekä ripaus tulevaisuutta.

Fiittaajina mixtapella toimivat Gettomasa, Kube, Pajafella, Shrty, Cledos, SKII6, Gracias ja ibe. Myös tuotantopuoleen osallistuneiden nimien lista on vakuuttava: tuotannosta vastaavat MD$:n lisäksi Cashbangaz, €DK, Fractious Frank, Lameboy, Off & Out sekä Ruuben.

– Mentii ihan omilla viboilla tekemää näit kappaleita ja oon tosi tyytyväinen niihin. Biisejä tehdessä tuli helposti mieleen et kuka sopis mukaan ja siitä BUFFA syntyi, TheoFuego kertoo tiedotteessa.

BUFFA edustaa soundimaailmaltaan hyvin myös artistin kokeilunhaluista luonnetta. Erottuvista ja uusista soundeista kiinnostunut TheoFuego osoittaa mixtapella moneen suuntaan taipumista, mistä osoituksena toimii esimerkiksi Gettomasa-yhteistyö.

– Asioit tulee vastaa mut me osataan käsitellä ne asiallisesti. Masan kanssa ollaa frendattu tyyliin jo viime vuoden kesällä ja oon ite aina tykänny sen meiningistä. Niin tän biisin tekeminen syntyi tosi luontaisesti.

Kuuntele BUFFA alta. Klangin haastattelu TheoFuegon kanssa julkaistaan viikonlopun jälkeen.