TheoFuego rullaa tonteille uusi bängeri stereoissaan

Jimi Vain

TheoFuegon mixtape on tulossa jo lähikuukausina.

Yksi suomalaisen trapin omaleimaisimmista tulokkaista (ja Instagramin leijoimmista fitness-malleista) eli TheoFuego on dropannut uuden bängerin. V8-niminen kappale on seuraaja Töis Crew -jäsenen ensimmäiselle Sonyn kautta julkaistulle singlelle Tush, josta uutisoimme tuoreeltaan huhtikuussa.

Levy-yhtiön tiedotteen mukaan single sai alkunsa pienimuotoisen paineen alla. TheoFuego kertoo V8:n löytäneen muotonsa sillä aikaa, kun hänet Sonylle sainannut huipputuottaja oli ruokabreikillä.

– Oltiin Lameboyn ja MD$:n kanssa studiolla ja me kuunneltiin biittejä, kunnes MD$ sanoi että hän käy hakemassa ruokaa, ja kun hän tulee takaisin niin meillä pitää olla kaks biisii tehty. Sulautettiin tähän tavallaan kaksi eri biittiä yhteen biisiin, eli kaks kärpästä yhdellä iskulla!

Cledoksen fiittaaman Tushin tapaan V8 on osa TheoFuegon parin kuukauden sisällä julkaistavaa mixtapea. TheoFuego lupaa viimeiset kolme kuukautta työstämästään mixtapesta monipuolista pakettia erilaisia fiiliksiä ja biisejä.

– Mixtapen biisien sanastosta voi löytää paljon piiloviestejä tai asioita mitä vaan jotkut ihmiset ymmärtää, TheoFuego vihjaa.

V8:n sanoituksia pääsee tarkastelemaan tarkemmin tuoreesta lyriikkavideosta, jonka näet alta. Piirroksesta vastaa Klangin viime vuonna haastattelema Jimi Vain.