TheoFuego haluaa koko menun – MD$:n kanssa tehty levy tulee ulos joulukuussa

Ennakko-odotuksia projektin monipuolisuudesta nostetaan house-vaikutteisella singlellä.

Töis Crew:n TheoFuego on julkaissut kolmannen singlen tulevalta projektiltaan. Kappaleen nimi on Samaa matkaa, ja se esittelee uuden puolen artistista.

Cledoksen CEISSI-albumin LIFE-päätösraidan tapaan kappale on vahvasti house-vaikutteinen. TheoFuegon suunnitelmissa on jatkossakin venyttää trap-musiikin rajoja ja tehdä musiikkia myös täysin niistä välittämättä.

– Mulla on ollut jo jonkin aikaa haaveena tehdä house-vaikutteinen biisi. Hyvin onnistu omasta mielestä! Tätä soundia kiinnostaisi tehdä enemmänkin tulevaisuudessa, heittäytymiskykyinen artisti kommentoi tiedotteessa.

Single on osa TheoFuegon isompaa kokonaisuutta, jolla on kaiken kaikkiaan kymmenen raitaa ja jonka vastaavana tuottajana toimii MD$. Levyltä on jo aiemmin tänä vuonna julkaistu singlet Tush ja V8, jotka molemmat nousivat suoraan Spotifyn Top 50 -listalle.

TheoFuegon toistaiseksi nimeämätön projekti julkaistaan perjantaina 11. joulukuuta. Ota MD$:n, Ruubenin ja Fractious Frankin tuottama Samaa matkaa haltuun lyriikkavideon kanssa alta.