The Chosen Ones (viikko 25)

HOODWATCH nostaa tapetille kuluneen viikon keskeisimmät ulkomaiset julkaisut.

Helsinkiläinen DJ-duo HOODWATCH esittelee isoimmat hiitterit Atlantin takaa ja muualta ulkomailta aina maanantaisin Klangissa. Tino Turnerin ja Ville Vicen muodostama kaksikko valitsee kovimman singlen, albumin / EP:n / mixtapen sekä musiikkivideon.

Kaikki julkaisut saat auki suoraan Spotifyssä kansikuvaa klikkaamalla, videon näet upotuksena. Tsekkaa suositukset alta!

Viikon single: NLE Choppa – Shotta Flow 5

Viime vuonna trap-skeneen tunkeutuneen NLE Choppan Shotta Flow on saanut jo neljännen jatko-osan, joka saattaa olla niistä toistaiseksi energisin. Joku saattaa ihmetellä mihin Shotta Flow 4 jäi – niin ihmettelevät allekirjoittaneetkin. Edellinen osa on ilmeisesti jätetty virallisesti julkaisematta sen vuodettua nettiin, mutta kappale tulee todennäköisesti kuitenkin olemaan mukana tänä kesänä julkaistavalla levyllä.

Viikon EP: RMR – DRUG DEALING IS A LOST ART

Viikon EP-levystä ei ole epäilystäkään – tässä on varmasti vuoden yksi parhaista EP:istä ellei paras. RMR yhdistää koko levyllä trap-biitit sulaviin lauluihinsa eikä tule mieleenkään skipata kappalettakaan. Country-trappariksi kutsuttu artisti yllätti ensimmäisellä sinkullaan kansan ja jatkaa laadukasta musiikintekoa debyytillään. 23 minuuttia kestävä teos hipoo täydellisyyttä niin pituudellaan kuin monimuotoisuudellaan – levystä jää sopiva nälkä. Jäämme odottelemaan artistin seuraavia koitoksia.

Viikon musiikkivideo: Lil Baby – The Bigger Picture

Vahva ja vaikuttava kappale Lil Babylta olisi voinut valikoitua viikon singleksikin, mutta video kertoo kuitenkin enemmän kuin tuhat sanaa. Kappale on luotu Black Lives Matter -mielenilmaisujen tueksi kertomaan ihmisille järjestelmällisestä rasismista ja poliisiväkivallasta. Kappale tuli ainoastaan pari päivää sen jälkeen, kun atlantalaisräppäri oli itse ollut kaduilla protestoimassa. The Bigger Picture on todennäköisesti myös Lil Babyn lyyrisin kappale mikä osoittaa että artistilla on enemmänkin annettavaa.