Tavaroiden polttamista ja hyvästien jättämistä – Ina palaa musiikkikentälle voimaantumisbiisillä

Single on artistin ensimmäinen lohkaisu tulevalta toiselta albumilta.

Vuonna 2021, nyt lähes 4 miljoonaa kertaa striimatun esikoisalbuminsa Rakkaus asuu lakanois julkaissut Ina palasi yli vuoden tauon jälkeen oman musiikkinsa pariin biisillä Vainoharhainen.

Aikaisempi kokonaisuus esitteli trap-vivahteilla kuorrutettua r&b:ta, joka kertoi nuoren naisen kasvutarinaa pois kovasta kuoresta.

Viime viikolla julkaistu single esittelee laulajan tulevan toisen albumin soundia, jossa näkyy astetta riisutumpi puoli artistista sanojen herkkyyden kautta.

– Toisella albumilla on edelleen sama mimmi mut ilman sitä alter egoa. Kurkistus sinne bad bitch imagon taakse ja siihen tarinaan miks halusin aiemmin niin kovasti kovettaa itteni. Ja mikä ois parempaa ku aloittaa uus aikakausi biisillä missä poltetaan kumppanin kamat, ku se vika niitti on lyöty. Vainoharhainen on sana joka on ollu niin kovin läsnä mun elämässä, mutta joka on aina kumminkin osottautunut oikeeks intuitioks, hän kertoo.

Ensimmäisellä lohkaisulla on ollut tuottajana monen kotimaisen artistin luottotuottaja Danitello. Ina kertoo kappaleen ja oman musiikkinsa luultavasti resonoivan etenkin niille kuuntelijoille, joilla on ollut elämässä mukana myös niitä astetta rankempia hetkiä.

– Saatat samaistua mun musiikkiin jos oot joskus eronnut, masentunut, kivunnut ylös yhä uudestaan, pettynyt kerta toisensa jälkeen, mutta lopulta löytänyt itsesi ja oman arvosi, etkä enää välitä muiden mielipiteistä yhtään.

Oman musiikkinsa lisäksi Ina on tehnyt musiikkia muun muassa Evelinan, WIL:in sekä Slanin kanssa.

Ota artistin tulevan toisen albumin ensimmäinen lohkaisu haltuun alta!