Tasoi Recordsin visualisti perusti oman vaatebrändin

Muun muassa Melolla on jo ollut käytössä brändin vaatteita.
Vimugraphy

Ensimmäinen droppi tippuu elokuussa.

Taannoin Klangin Taka-alalla -juttusarjan aloitusosassa mukana ollut Joona Hauhia on perustanut oman vaatebrändin. Tasoi Recordsin visualistina tunnetun nuoren moniosaajan uusin aluevaltaus kulkee nimellä Paniikki.

Hauhia kertoo suunnitelleensa omaa brändiään pitkään. Nimeen Paniikki hän sanoo päätyneensä paitsi omien paniikkikohtaustensa takia niin myös siksi, että aiheen ympärille on mahdollista luoda oikeastaan mitä tahansa. Hauhia luonnehtiikin brändiä omaksi tavakseen purkaa omia ajatuksiaan ja kohentaa omaa mielentilaansa.

Ensimmäinen Paniikki-mallisto sisältää t-paitoja, pitkähihaisia paitoja sekä huppareita. Myöhemmin Hauhia tähtää kokonaisen vaatekerraston tekemiseen.

https://www.instagram.com/p/B0iGLuhBqn_/

Ensimmäinen droppi tippuu elokuun lopulla, mutta Hauhia saattaa myydä muutamia paitoja ennakkoon Tampereen Blockfesteillä. Hauhian kädenjälkeä nähdään muutenkin tapahtumassa, sillä hän voitti yhdessä Kelmihelmen kanssa suunnittelemallaan designilla toisen sijan Blockfestin ja Hypend-yhteisön järjestämässä suunnittelukilpailussa.

Erilaisia yhteistyökuvioita on Hauhian mukaan tarkoitus tehdä jatkossa enemmänkin. Muutama niistä on jo sovittuna.

Tarkemmat tiedot julkaistaan elokuussa. Kiinnostuneiden kannattaa ottaa Paniikki seurantaan Facebookissa ja Instagramissa.