Tänä vuonna toisen kerran Ruisrockissa esiintynyt costee avaa fiiliksiään uusimmalla singlellään

Vihtori Valkama

Etenee Recordsin artisti tiputti viime viikolla uuden singlen.

Laulaja-lauluntekijä costee kiertää kesäfestivaaleja ja julkaisi viime viikolla myös uuden singlen nimeltään Lähempänä jumalaa. Artisti esiintyi tänä vuonna toisen kerran Ruisrockissa, jossa uusi biisi sai heti julkaisupäivän perään myös ensiesityksensä livenä.

Emma-ehdokkuuksillakin huomioidulla laulajalla on takanaan aktiivinen fanijoukko, joka on innostunut ottamaan lukuisia tatuointeja hänen lyriikoistaan ja kappaleiden nimistä. Etenee Recordsin artisti kuvailee fiiliksiään ja mietteitään seuraavasti.

– Keikoilla on ollut super kova meno, mut sit keikkareissujen jälkeen kotona on aika tyhjä ja masentunut fiilis. Välillä on vaikeuksia ottaa ihan vaan iisisti. Tuntuu menevän vähän lujaa ja siitä tulee itselle semmoinen vauhtisokeus ettei oikeen huomaakkaan sitä. Samalla kuitenkin koko ajan tiedostaa sen et korkeelta tullaan vielä jossain vaiheessa tosi kovaa alas ja se pelottaa, costee kertoo.

Laulaja on ollut suosittu jo debyyttialbumistaan Ehkä joskus tää viel naurattaa lähtien. Albumi striimasi platinaa ja julkaistiin toukokuussa vuonna 2019.

– Biisi pysyi yhteensä 71 viikkoa Suomen virallisella albumilistalla. Toinen albumi Kaikki loppuu aina ilmestyi syksyllä 2020 ja on rikkonut kultarajan striimaamalla yli 15 miljoonaa kertaa. costeen tummanpuhuvaa, rosoista ja pop-koukuilla täytettyä äänimaailmaa tukevia videoita on katsottu Youtubessa huikeat 5 miljoonaa kertaa, kerrotaan tiedotteessa.

Nappaa uusin biisi kuunteluun alta. Biisi on tehty yhdessä tuottaja-laulaja Heviteemun kanssa, jonka omia tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Vaikeeta ja Hajalle.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.