jambon uusin single vie takaisin artistin uran alun soundimaailmaan

Sony Musicin artistin uusi biisi on kolmas lohkaisu tänä vuonna tulevalta albumilta.

Suomenkielistä räppiä tekevä artisti jambo valmistautuu debyyttialbuminsa julkaisuun ja on matkalla kohti ultimaattista tavoitettaan, vapautta. Uusi single Ei nabbaa on hauskan biitin omaava kappale, joka on tehty yhdessä tuottaja Pepe Jean Jr:n kanssa. Mukana biisillä on VilleGalle.

– Biisi valmistu tosi helposti tuottajana toimivan ystävän Pepe Jean Jr:n kans. Ois hyvin ollu virtaa kirjottaa toinen verse, mut löin pillit pussiin ja sanoin et toinen verse on VilleGallen. Ei tunnettu sillon viel mut mul oli vahva fiilis et Galis hyppää tähä jos vaan saan tän biisin sen korvil, Jambo toteaa tiedotteessa.

VilleGallen pomppaaminen mukaan singlelle juontaa juurensa syksyllä tapahtuneeseen studiosessariin williamin kanssa.

– Sattuman kautta joskus syssymmäl olin williamin kans tekee musaa ja Galis pamahti ovest sisää. Bondattii heti kaikkien pinnallisuuksien yli. Sit n. kuukauden jälkeen keräsin rohkeut kysyy fiittii. VilleGalle oli haipis ja tosi otettu et ”junnut haluu edelleen faijalt versee”. Iso kunnia saada yks mun idoleist mukaan mun debyyttialbumil. Kiva kans saada uus homeboi, hän toteaa.

Kappaleen soundia rennon asenteen omaava artisti kuvailee samantyyliseksi kuin uran alkuvaiheessa julkaistut biist.

– Mun ura on alkanu EDM ja varsinkin house- vaikutteisest räpist. Edelleen sillon tällön pamahdan studiol ja sanon et ’TÄNÄÄN TEHÄÄN TANSSIMUSAA’. ’ei nabbaa’ oli semmonen keissi.

jambon tulevalta albumilta on julkaistu tähän mennessä Ei nabbaa -biisin lisäksi singlet Perjantai sekä williamin kanssa luotu biisi Tarviin tilaa. Pääse viikonloppufiiliksiin ottamalla kuunteluun festarilavoilla kiertelevän artistin uusin kappale alta.