Tämän hetken kuumimpiin rap-nimiin lukeutuva Jack Harlow saapuu Blockfesteille

Blockfest julkisti jälleen uusia nimiä ohjelmistoonsa.

Blockfestin ohjelmisto jatkaa laajentumistaan. Maanantain ja tiistain tapaan festareille on tänään julkistettu yksi kansainvälisen tason vetonaula sekä nippu luunkovia kotimaisia tekijöitä.

Keskiviikon ulkomaalainen artistijulkistus on yhdysvaltalainen Jack Harlow, joka tunnetaan etenkin viisinkertaista platinaa striimanneesta WHATS POPPIN -hitistään. Harlow noteerattiin XXL:n Freshman Class 2020 -listalla ja hänen viimevuotinen debyyttialbuminsa toi ehdokkuuksia niin Billboard Music Awardseissa kuin Grammy-gaalassakin.

Tällä hetkellä rap-sensaatio onkin ajankohtaisempi kuin koskaan, sillä hän on tehnyt yhteistyötä niin Eminemin kuin Saweetien kaltaisten nimien kanssa. Lisäksi Harlow on mukana kaasu pohjassa kohti valkokankaita kaahaavan Fast & Furious 9:n soundtrackilla.

Blockfest ei olisi Blockfest ilman kotimaisia artisteja. Tuoreimpia kiinnityksiä ovat huhtikuussa GLITTER-albuminsa julkaissut MELO, äskettäin Tyttö-debyyttialbuminsa dropannut Etta, omakustanneartistina breikannut Sexmane sekä graindaamisestaan tunnettu Kevin Tandu.

Blockfestin artistijulkistuksia on tiedossa lisää tämän viikon torstaina ja perjantaina, jolloin julkistetaan myös tapahtuman päiväkohtainen ohjelma. Koko tähänastisen artistikattauksen näet täältä.