TÄÄ TOI – Temaj, 65uge ja Kube julkaisivat korvamadoksi jäävän yhteiskappaleen

Raidalla mukana myös Killah Recordsin perustaja Kube.

Viime vuonna Killah Recordsin rosteriin liittyneet, jo lapsuudesta asti ystävyyttä rakentaneet 65uge ja Temaj lyöttäytyivät jälleen yhteen tarttuvan singlen muodossa. Tällä kertaa mukana on myös kotimaan räppilegenda Kube, joka tuo kappaleeseen mukaan oman mausteensa. Biitin kappaleeseen on tuottanut Joa Sundberg.

TÄÄ TOI on tosi vanha inside läppä Vaasast asti, oon halunnu heittää vähän sellasii mun biiseihin tai niiden nimiks. Just pari tyyppii sanonu hauskasti et biisien nimet alkaa kuulostaa silt miten me puhutaan, naurahtaa Temaj.

Vaikka tyyliltään uusi kappale ei ole artistin omien sanojen mukaan välttämättä vielä kaikista radioystävällisintä tyyliä, niin luotto omaan tekoon sekä uusiin tuleviin kappaleisiin on suuri.

– Vaik nyt on ollu tällanen tietty viba kauan nii koen, että musta ja meistä on mihin vaan ja paljon erilaist musaa on kans tulos ulos. Ite kuuntelen tän biisin tyylist jenkkiräppii niin siitä on ehkä tullu pieniä vaikutteita kans mukaan, hän pohtii.

Lyhykäisyydessään räppäri kuvailee singlen olevan oma pieni antheminsa.

– Tää on sellanen skidi anthem, diggasin biitistä hullusti, ku kertsi ja oma värssy oli redi nii laitoin eteenpäin Ugelle ja Kubelle. Äijät hyppäs messiin ilomielin.

Myös Uge kuvailee kappaletta ja sen sanomaa lyhyesti.

– Biisin ideana on sillee kans et jengi puhuu niiden biiseis paljon kaikkee mut totuuspohja voi olla sit vähän eri. Me ei olla niinku noi, hän toteaa.

Irti ylimiettimisestä ja luottoa omaan tekemiseen

Temaj kertoo haluavansa julkaista lisää musiikkia viimeistään kesäkuussa ja haluavansa samalla päästää irti liiallisesta miettimisestä.

– Haluun päästää irti sellasest ylikelaamisest mitä varmaan kaikil taiteilijoil on. Biisei on kertyny, joten viimeistään kesällä sit niitä ulos!

Uudella biisillään artisti toivoo herättävänsä koko kolmikon kuuntelijoissa huomiota.

– Toivon tietysti kanssa, et tää on muidenki mielestä bängeri ja päätyy monille soittolistoille. Haluun kans täl biisillä sanoo porukalle et luottakaa itteenne, olkaa just sellaisia kun ootte ja paiskikaa hommii haluamienne juttujen eteen, hän toteaa kannustavasti.

Kuuntele Killahin artistien kappale tästä:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.