”Tää on deep song mut hyväl menol fosho!” – Jodahen single nyt ulkona

Samuli Vienola

Def Jam Recordings Finland -levymerkin alla levyttävä artisti julkaisi uutta musiikkia.

Jodahe, oikealta nimeltään Jodahe Sabure, on Def Jam Recordings Finland -levymerkin alla levyttävä artisti. Nuoren lupauksen viime viikolla julkaistu single 3AM käsittelee rakkautta sekä sen kiemuroita laulajan näkökulmasta.

– Tää on rakkausbiisi joka kertoo ajatuksista, tunteista ja kipuilusta jota käy läpi kun jahtaa ja tavoittelee asioit elämäs ja alkaa samalla huomaa, et just sen takii ei pysty olee aina läsnä ja antamaan itsestään niin paljon kuin haluaisi suhteessa. Siinä tulee semmonen dilemma, et hei mä haluun olla sunkaa ja meiä juttu on kirjotettu tähtii, mut samaa aikaa tuntuu et mun pitää käydä prosessei ja vaiheit läpi et voin kasvaa ja oppii olemaan parempi ihminen sulle ja mulle, ennen kaikkee itselleni, hän kuvailee pohtien.

Biisillään Jodahe haluaa päästää kuuntelijat aamuöiseen tunnelmaan. Artisti kertoo kokevansa tämän olevan sitä aikaa yöstä, kun moni ehtii olemaan itsekseen omien ajatustensa kanssa.

– Biisin nimi 3AM just sen takii et halusin asettaa jengin siihen vibaa mitä just tohon aikaa aamuyöst hittaa. Mä uskon et moni tietää sen fiiliksen ku käy jotai ihmissuhdet läpi yön pikkutunneil ja tää oli just se fiilis mikä mul oli ku tehtii tätä biisii. Tää on deep song mut hyväl menol fosho!

Inspiraationa artistilla toimii musiikissa muun muassa arkiset asiat sekä kollegat musiikkialalta.

– Mua inspiroi elämä, muut artistit sekä biisien muodostumisprosessit, joista jokainen on erilainen keskenään!

Kappaleelle otettiin myös promovideo, jonka kuvaamisesta huolehti YuteWorld. Biitin on luonut artistin veli ja tuottaja Eetu Rantakokko, tuottajanimeltään EBEN. Aikaisemmin tänä vuonna Jodahe julkaisi singlen ACTIVE, jossa on mukana Madboiali.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.