Suosikkiräppärisi suosikkiräppäri on upgreidattu 5.0-versioon – ja puhehan on Kalle Kinoksesta

Loasteeze

Uuden albumin levyjulkkarit järjestetään sekä artistin nykyisessä että entisessä kotikaupungissa.

Viides kokonaisuus ja viides versio yhdestä MC:stä. Näin kuvailee uutta 5.0 -albumiaan Kalle Kinos, jolle levy on ensimmäinen PME Recordsin alla.

Levyn kannessa on auto ja sellaiseen Kinoskin itseään vertaa: sama kone ja kilometrejä takana, mutta nyt on enemmän hevosvoimia plus korkeampi varustelutaso. Perusasiat ovat kuitenkin pitkälti ennallaan, joten pääpaino on tälläkin kertaa aggressiivisessa punchline-sylkemisessä ja suoraselkäisessä tarinankerronnassa.

Pitkäsoiton vastaavana tuottajana on toiminut Tiedemies, joka on tuottanut kymmenen raidan paketin lähes kokonaan. Ainoastaan kaksi biittiä on muilta tuottajilta, joita ovat Kalifornia-Keke ja Beats Please.

Vierailijoita albumilla kuullaan artistin vanhoista yhteistyökumppaneista Brädi, Eevil Stöö, Tarbash Luoti ja Silkinpehmee, joka myös vastasi platan äänityksestä. Sen sijaan ensikertalaisina Kinoksen kanssa ovat äänessä Aina ja Olli Antonio.

Livenä tuoretta materiaalia on mahdollista kuulla lähiaikoina ainakin helsinkiläisen The New Room -liikkeen synttäribileissä, jotka järjestetään Kafé Komassa sunnuntaina 10. lokakuuta. Tapahtumassa lavalle nousevat Kinoksen lisäksi Cledos ja Gracias samalla kun illan muusta musiikista vastaa DJ Vicky.

Levyjulkkarikeikkojakin on tiedossa kaksin kappalein. Helsinkiläiset saavat omat levyjulkkarinsa On The Rocksiin lauantaina 23. lokakuuta, kun taas tamperelaiset joutuvat odottamaan omia Yo-talon bileitään Halloween-viikonloppuun asti.

Kuuntele albumi alta. Mikäli vinyylipainos kiinnostaa, niin kannattaa toimia nopeasti: gatefold-kantista vinyyliä on painettu vain 300 kappaletta.