Suomiräpin punkbändiksikin kuvailtu Mouhous julkaisee pitkäsoittonsa helmikuussa

Kokoonpanon esikoisalbumilla on kaiken kaikkiaan kymmenen raitaa.

Jyväskylästä ponnistava hiphop-yhtye Mouhous julkaisee I Hate Mouhous -nimisen debyyttialbuminsa perjantaina 21. helmikuuta. Ennakkoon kultaa striimanneelta albumilta löytyy muun muassa platinarajan rikkonut Äänii-hitti sekä kultaa takonut Frendi.

DJPP:n luotsaamalle Etenee Recordsille sainatun ryhmän esikoisalbumi on syntynyt kahden vuoden aikana jatkuvan keikkailun, reissaamisen ja yhdessäolon ohella.

– Tää levy on peili keikkailevan bändin elämään ja siltä kuulee millasta on mennä nollasta sataan ja aina takas nollaan. Biiseissä on meidän sensuroimattomia fiiliksiä ja keloja aikuiseksi kasvamisesta ja kasvuprosessin varjopuolista. Meidän mielestä välillä saa olla lapsellinen ja röyhkee jos ei osaa ilmaista itseään muuten, ryhmä kommentoi levy-yhtiön tiedotteessa.

Monakosta, Valentinista ja Van Hegenistä muodostuva Mouhous on aiemmin julkaissut EP:t Crackstreetboys ja Late Check-Outs. Kolmikon tuorein julkaisu on costeen kanssa tehty single Poikien vessa, joka on tälläkin hetkellä Spotifyn Top 50 -listalla.

Mouhous lähtee levyn tiimoilta koko Suomen kattavalle kiertueelle, joka alkaa heti helmikuun alussa Oulun Mango Discobarista ja päättyy elokuussa Tampereen Blockfesteille. Levyjulkkarit tulevalle platalle järjestetään sen julkaisupäivänä Helsingin The Circuksessa.

– Mahtavaa päästä soittamaan uusia biisejä heti livenä. Levyjulkkareista on tulossa ennennäkemättömän eeppinen Mouhous megashow. Huikeeta, et saatiin costee lämppäämään meit!

I Hate Mouhous -albumin kannen näet alta. Levystä tulee digin lisäksi vinyylipainos.