Suomen R&B-kentällä on nyt uusi nimi: Feminististä energiaa välittävä Sini Emili

Saara Taussi

Indieartisti julkaisi ensimmäisen oman kappaleensa.

Suomen R&B-kenttä saa lisäystä feminiinistä energiaa pursuavan Sini Emilin myötä. Indienä uraansa aloittava artisti julkaisi juuri ensimmäisen singlensä, joka kulkee nimellä Obsessio.

– Kappale on herkkä, seksikäs ja voimaannuttava. Tää on täydellinen biisi sydänsuruihin ja jostakin ihmisestä irti päästämiseen. Uskon kanssa, että moni pystyy myös samaistumaan näihin sanoihin, hän toteaa.

Aikaisempaa taustaa artistilla on etenkin laulamisen parista, sillä musiikkiluokilla koulua käynyt laulaja opiskelee tällä hetkellä toista vuotta HEO:ssa, jossa ensimmäinen vuosi kului lauluntekijä opintolinjalla ja käynnissä oleva vuosi menee laulaja linjan opintojen parissa.

Viime perjantaina julkaistu kappale on luotu yhdessä kahden Sini Emilin ystävän kanssa. Sanoitukset kumpuavat laulajan omasta elämästä.

– Tää on ihan eka biisi mitä oon koskaan lähteny tekee ja kirjottaa. Alotin mun opiskelut lauluntekijä linjalla vuonna 2021, missä tutustuin Emmiin, omalta artisti nimeltään Asla Jo:hun, kenen kanssa tää on yhdessä kirjotettu. Meillä tuli puheeks mun vaikee elämän tilanne ja silloinen vaikee ihmissuhde ja lähettiin sen pohjalta työstää sit sanoja, hän kuvailee.

Kappaleen on tuottanut niin ikään musiikkialalla suhteellisen tuore lisäys Cristal Flores.

– Cristal on myös mun ystävä ja nyt kun miettii niin tää biisi oli kunnon kaveri projekti.Tykkään muutenkin siitä et tää julkasu on laitettu täysin mimmienergialla purkkiin!

Seksikkyyttä, herkkyyttä sekä feminiinistä energiaa sopivassa suhteessa keskenään

Sini Emili kuvailee uuden kappaleensa sekä kappaleen visuaalisen ilmeen edustavan juuri sellaista fiilistä, jota haluaa urallaan jatkossakin välittää. Artistin singlen promokuvista vastaa Taussi ja singlelle luodun lyhyen videon takaa löytyy kuvauksissa toisena kätenä toiminut Jaro.

– Inspiroidun muun muassa Doja Catista, Kehlanista sekä Sinéad Harnett. Visuaalisesti haluun välittää sellasta seksikästä ja feminiinistä energiaa. Samalla haluisin kuitenkin viestiä, et oon haavoittuvainen ja helposti lähestyttävä persoona, hän pohtii.

Tulevaisuudessa laulaja haaveilee työskentelevänsä etenkin yhden artisti/tuottajan kanssa.

Yrjänä on kotimaisista artisteista sellainen, kuka inspiroi mua. Hän tekee sellasta kaunista ja sielukasta musaa, mitä fiilaan paljon. Mut isommassa skaalassa haaveilen  tottakai yleisesti ottaen siitä että voin työllistää itteni täysin musiikkialalla erilaisia juttuja tehden ja ennen kaikkea artistina!

Kuuntele laulajan ensimmäinen biisi alta: