Baby Blu on askeleen lähempänä debyyttialbumiaan – toiseksi viimeisellä singlellä mukana Yrjänä

Lumi Hartikainen

Artisti viimeistelee tänä vuonna julkaistavaa debyyttialbumiaan.

Baby Blu hurmaa kuuntelijansa henkilökohtaisella tarinankerronnalla sekä omaperäisellä soundillaan, joka pohjautuu artistin intensiiviseen musiikkikasvatukseen sekä jazz-rumpalin opintoihin.

Monipuolisen musiikillisen taustan avulla laulaja-räppäri sekoittaa musiikissaan taidokkaasti eri genrejen soundeja yllätyksellisellä ja uniikilla tavalla, luoden omasta soundistaan mieleenpainuvan lisän Suomen musiikkikentälle.

Viime vuonna Klangi haastatteli artistia Kaksoiselämää-kappaleen tiimoilta, jossa Baby Blu avasi ajatuksiaan omasta identiteetistään ja sen muodostumisesta vuosien saatossa.

Nyt Monsp Recordsille sainattu artisti starttasi alkaneen vuotensa yhteisellä kappaleella tuottaja-räppäri ystävänsä Yrjänän kanssa singlellä riidellään > naidaan.

Parisuhdeongelmista kertovaa biisiä on ollut kaksikon lisäksi tekemässä Jalmari Hakaniemi. Suomen musiikkikentän nousevien tähtien yhteinen biisi viimeisteltiin Lapissa, jossa Baby Blu vietti loppuvuottaan 2022.

– Soitin biisin demon Yrjänälle ja hän fiilisteli sitä tosi paljon, joten pyysin häntä messiin. Myöhemmin viimeisteltiin biisi yhdessä, kun Yrjänä tuli luokseni Lappiin, jossa olin kirjoittamassa albumiani. Suhteisiin kuuluu draamaa ja vaikeita hetkiä. Kappale kertoo siitä, ettei jaksa enää riitelyä suhteessa, vaan kaipaa läheisyyttä, rakkautta ja yhteyttä. Haluaa vaan rakastaa toista ja that’s it, hän kuvailee.

Viime viikolla julkaistu kappale oli toiseksi viimeinen biisi ennen debyyttialbumia, jonka julkaisu on suunnitteilla tälle vuodelle.