Suomen ja Viron yhteistyö jatkuu – Hussa ja Alina Burnet fiittaavat villemdrillemin singlellä

villemdrillem uus biisi -kappaleen musiikkivideon kuvauksissa Merihaassa.

21-vuotias villemdrillem on kuuma rap-nimi Virossa.

Yksi viime vuoden isoista hiteistä syntyi suomalaisten ja virolaisten yhteistyönä, kun Mikael Gabriel ja Nublu tiimeineen yhdistivät osaamisensa kaksikon Universum-kappaleella. Nyt Suomen ja Viron välinen yhteistoiminta saa jatkoa, sillä HussaAlina Burnet ja virolainen villemdrillem ovat lyöttäytyneet yhteen.

villemdrillem on kotimaassaan suosittu rap-tulokas, jonka debyyttialbumi vd julkaistiin huhtikuussa Universalin kautta. villemdrillem on noussut useilla kappaleilla Viron Spotifyn kärkikahinoihin ja myös piikkipaikalle jopa neljäksi kuukaudeksi 5MIINUST-yhtyeen kanssa julkaistulla Paaristõuked-singlellä.

Tuore yhteistyö sai alkunsa villemdrillemin ja Hussan osallistuttua Hollolassa samalle biisileirille, jossa kaksikko innostui Daniel Okaksen tekemästä biitistä. Kumpikin päätyi tiputtamaan sille omalla äidinkielellään verset ja myöhemmin mukaan hyppäsi Alina Burnet, joka julkaisi oman debyyttisinglensä kesällä.

Klangin tietojen mukaan Suomenlahden ylittäviä yhteistyökuvioita on tekeillä muillakin, mutta ei mennä asioiden edelle. Ota kolmikon yhteiskappale uus biisi haltuun alta Patrik Printsin ohjaaman videon muodossa.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.