Suomalaisartistit ja Young Thugin co-sainaama seattlelaisräppäri julkaisivat yhteissinglen

LEWIZKI, Ares, Averagekidluke ja Xavier Weeks samalla raidalla.

Nuoret uuden aallon artistit LEWIZKI, Ares ja Averagekidluke ovat lyöttäytyneet yhteen nousevan seattlelaisräppäri Xavier Weeksin kanssa. Nelikko on julkaissut yhteisen singlen nimeltä Uptown Baby, jonka tuotannosta vastaavat Evertime, GoodJobLarry ja Smo.

Xavier Weeksin toistaiseksi isoin hitti eli vuoden 2019 single Team on striimannut yli 71 miljoonaa kertaa. Weeksin 15-vuotiaana tekemä kappale oli globaalisti iso muun muassa TikTokin ansiosta, sillä se oli ääniraitana yli sadassatuhannessa TikTok-videossa.

Vuonna 2003 Teksasissa syntynyt Xavier Weeks asui nuorempana ennen Seattleen muuttoaan Espoon Haukilahdessa, joten yhteistyö tapahtui luontevasti. Suomalaisilla on Xavierin mielestä hyvä korva sille mikä on seuraava iso juttu musiikissa ja siksi hän haluaakin tuoda Suomea esiin maailmalla.

Esimerkiksi tästä Xavier nostaa sen, että suomalaiset esittelivät hänelle XxxTentacionin ja Young Thugin ennen kuin he olivat lyöneet läpi valtavirrassa. Sittemmin jälkimmäinen huippusuosituista artisteista on myös antanut co-sainauksen hänen omalle musiikilleen.

Uptown Babyn pääartistiksi on merkattu LEWIZKI, joka levytti aiemmin Kaiku Entertainmentin alaiselle LEFT-levymerkille. Biisin julkaisusta on huolehtinut Andrei Kipahdin perustama Babyface, jonka yhteistyökumppanina toimii Warner Music Finland.

Babyfacella on viime aikoina valmisteltu isoja liikkeitä, kuten labelin viimeaikaiset kaikessa hiljaisuudessa tehdyt uudet artistikiinnitykset osoittavat. Uutuussinglestä huolimatta LEWIZKI ei ole kuitenkaan allekirjoittanut Babyfacelle mitään pidempää diiliä, sillä kyse on ainakin toistaiseksi yksittäisjulkaisusta.

Mutta miltä lopputulos kuulostaa? Tsekkaa video alta.