Redflageja ja toivonkipinöitä – Karim B pohtii haastavaa suhdetta singlellään

Artisti julkaisi kolmannen singlensä.

Nykyisin Sony Musicin artisteihin kuuluva tulokas Karim B on suomenkielellä kansainvälistä jenkkivivahteista rnb-musiikkia tekevä artisti. Lupaava laulaja on julkaissut aiemmin kaksi singleä nimeltään Bad to the Bone ja Bootycall. Tänä keväänä pinnalle noussut tulokas on singlejen lisäksi päässyt esiintymään ensimmäisillä keikoillansa.

Uusin kappale Prada käsittelee ja kuvailee suhdetta, joka on täynnä kysymysmerkkejä sekä muita merkkejä, joiden kautta biisissä pohditaan onko suhteessa pysymisessä oikeastaan edes mitään järkeä. Varoitusmerkeistä huolimatta suhteessa on jokin asia, joka käskee jäämään ja taustalla kummittelee ajatus – Voiko asiat muuttua vielä parempaan suuntaan?

– Toksisuus ja huonot päätökset ovat asioita mihin jokainen on joskus vajonnut vahingossa tai sitten tiedostaen. Prada kertoo ihmissuhteesta, joka on täynnä niitä, hän kertoo.

Mukana singlen teossa ovat olleet myös ANI kirjoittamisen puolella ja tuotannon puolella Aleksanteri Hulkko ja EBEN. Karimin kappaleen luominen alkoi yhteisestä sessaroinnista Aleksanterin kanssa.

Prosessissa laulajaa innoitti vahvasti tietty fiilis.

– Yritettiin hakee jotain isompaa kokonaisuutta ja sanoin että haluisin että tässä biisissä olis kitaran soundi. Siitä se sitten lähti ja sen jälkeen ruvettiin hahmotteleemaan kertsi melodiaa joka synty aika nopeesti ja olin ihan yllättynyt kuinka catchyn siitä sit sai, Karim toteaa hymyillen.

Omaa musiikkiaan ja vaatetustyyliään artisti kuvailee kahden tyylin yhdistelmäksi. Tämä tulee esiin muun muassa Prada-kappaleelle otetuissa kuvissa.

– Mun musiikissa sekä ulkoisessa estetiikassa kohtaa moderni ja vintage-tyyli, hän kuvailee.

Seuraavaksi nousevalta artistilta voimme odottaa keikkailua ja uutta musiikkia.

– Lyhyesti sanoisin että tulossa on paljon energisii ja hyvii keikkoja. Paljon musiikkii overall ja koko ajan kohti isompaa kokonaisuutta! Haluun nauttii täst koko matkasta.

Fiilistele artistin singleä tästä:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.