Suomalainen Anton Tammi ohjasi musiikkivideon The Weekndin Heartless-hitille

Nabil Elderkin

Suomalaisohjaaja oli jo aiemmin työskennellyt supertähden kanssa.

Kanadalainen laulaja, lauluntekijä ja tuottaja The Weeknd julkaisi viime viikolla odotetun uuden singlen nimeltä Heartless. Nyt kappaleelle on valmistunut myös musiikkivideo, jonka ohjauksesta vastaa suomalainen Anton Tammi.

Tuore video ei ole ensimmäinen kerta, kun suomalaisohjaaja on työskennellyt musiikkimaailman kirkkaimpiin tähtiin lukeutuvan The Weekndin kanssa. Tammi on aiemmin valmistellut osan artistin kiertueilla nähdyistä taustavideoista. Lisäksi hän kuvasi osuuksia The Weekndin neljän vuoden takaiseen In the Night -videoon.

Tammen portfolioon kuuluu muitakin kansainvälisesti tunnettuja nimiä, sillä hän on ohjannut musiikkivideoita esimerkiksi ruotsalaiselle Lykke Lille sekä yhdysvaltalaiselle Halseylle. The Weekndin video on kuitenkin ohjaajan uran tähänastisista projekteista selkeästi isoin.

Suomessa kesällä 2017 keikkaillut The Weeknd eli 29-vuotias Abél Makkonen Tesfaye on julkaissut uransa aikana lukuisia valtavan suosion saavuttaneita kappaleita. Maailmanlaajuisesti hänen musiikkiaan on striimattu jopa 35 miljardia kertaa. Pelkästään vuoden 2016 megahittiä Starboy on kuunneltu maailmanlaajuisesti jo yli 2,7 miljardia kertaa ja Suomessakin kappale on striimannut viisinkertaista platinaa.

https://www.instagram.com/p/B5nh_iBBkcG/?igshid=1gnbfeasc0b07