SunMutsis tiputti videon Anthemilleen

Joona Hauhia

SunMutsis houstaa myös bileitä.

Paljon puhuttu SunMutsis potkaisi huhtikuun alkupuolella oven auki Esikoinen-EP:llään, joka esitteli suomalaisille hiukan tarkemmin mikä on homman nimi. Levy kasattiin lähes kokonaan 48 tunnin sisällä kun artisti oli GoodJobLarryn ja Slussherin kanssa veljensä Pajafellan studiolla.

Nyt EP:llä julkaistusta Anthem-kappaleesta on tullut ulos musiikkivideo. Visuaaleista vastaa MDA Films, jonka aiempaa tuotantoa ovat muun muassa Pajafellan videot Paljon pajaa, Näsinneula high ja Ikkunat kiinni.

Toistaiseksi SunMutsis ei ole tekemässä sen ihmeemmin keikkoja, vaikka tulokasta onkin jo pyydetty muutamaan paikkaan. Keikkalavojen haltuunoton sijaan tulilla on heti putkeen toinen projekti.

Keikoista kiinnostuneiden kannattaa kuitenkin suunnata toukokuussa Tampereen uuden Venue FL:n Club Diamond -bileisiin, sillä niiden houstina toimii SunMutsis. Illan aikana EP:n materiaalia tullaan siis todennäköisesti kuulemaan ainakin muutaman raidan edestä livenä. Muilta osin hiittereistä vastaavat Club Diamondin residentit DJ Taste ja DJ Misterhustla sekä ”Ruotsin DJ Khalediksikin” luonnehdittu DJ Black Moose.

Tsekkaa uutuusvideo alta. Toukokuun Club Diamond -bileistä saat tarkemmat speksit täältä.