SunMutsis puskee ulos Esikoisensa – laskettu aika on perjantaina

Joona Hauhia

EP:llä kuullaan tulokkaan lisäksi muun muassa Pajafellaa.

Helsinkiläistulokas SunMutsis julkaisee ensimmäisen EP:nsä perjantaina 12. huhtikuuta. Levyn nimi on Esikoinen ja kokonaisuus käsittää kaiken kaikkiaan viisi raitaa.

Levyn aloitusraitana toimiva Intro julkaistiin jo viime vuoden puolella. Kappaleella ovat mukana PME Recordsille sainatut Bizi ja Pajafella, joista jälkimmäisen keikoilla SunMutsis on toiminut tuplaajana.

Pajafellaa kuullaan EP:llä toistamiseenkin, sillä tamperelainen trap-artisti on äänessä myös raidalla nimeltä Ongelmii. Lisäksi levyllä vierailee Slushher, jonka panosta kuullaan tuotantopuolellakin. Muita tuottajia projektilla ovat GoodJobLarry, Kuiva H ja Sam Control. Koko paketin masteroinnista vastaa tällä hetkellä rapakon takana peliliikkeitä tekevä MD$.

Intron ohella uutta tulokasta on aiemmin kuultu Kuiva H:n taannoisella Wau-träkillä. SunMutsis pääsi heti kovatasoiseen seuraan, sillä samalla raidalla ovat hänen lisäkseen MELO, Shrty ja SKII6.

SunMutsis jakoi EP:n kappalelistan sosiaalisessa mediassa eilen sunnuntaina. Tsekkaa Instagram-postaus alta ja merkkaa perjantai kalenteriisi!

https://www.instagram.com/p/Bv9B_yUHTS1/