Stöö on jo iso poika – mutta onko kohta haltuunotettu mediatilakin iso?

Lari Tarvainen

Narinkkatorille! Ehkä?

Ruisrockin artistikattaukseen äskettäin julkistettu Eevil Stöö on tiputtanut visuaalit muutaman viikon takaiselle Oon jo iso poika -singlelleen. Kappale on osa Stöön 6LACK ALBUM -nimistä pitkäsoittoa, jonka Katakombi Records julkaisee yhteistyössä Sony Musicin kanssa.

Uusi yhteistyökuvio ei ole kuitenkaan laittanut Stöön joukkuetta kokonaan uusiksi, sillä videon takana on tälläkin kertaa Katakombin luotto-ohjaaja Lari Tarvainen. Itse kappaleen tuotannosta taas vastaa viime vuosina useammallakin Stöön julkaisulla mukana ollut Pehmee Goo, joka on tuottanut myös koko muun levyn.

Tuore video toimii todellisena nostalgiatrippinä kaikille 1980- ja 1990-luvulla lapsuutensa eläneille. Suhteellisen vaikuttavan figuuri- ja hiihtopipokokoelman lisäksi videolla nähdään muun muassa Versace Henrik sekä astetta erikoisemmat ”Converset”.

Mutta lainattiinko lelut suoraan Pikku-Herkon stäshistä? Klangi päätti tiedustella tärkeääkin tärkeämmistä asioista lisää ohjaajalta.

Missä kuvasitte videon, nähdäänkö sillä mahdollisesti jopa autenttinen Pikku-Herkon huone?

”Video on kuvattu Katakombin Studiolla. Pikku-Herkkoa ei näkyny paikalla. Asiasta ei liiemmin puhuttu. Taisi olla arka aihe.”

Miten monta pillimehua kuvauksissa meni?

”Stöö on jo iso poika ja isot pojat saa ihan itse päättää monta Trippiä juo. Mut kaks meni tällä kertaa, joista toinen kaatu automatolle.”

Onko videolle päätynyt muovailuvaha-Stöö sama kuin NCO:n Kotibileissä?

”Muovailuvaha-Stöö on itse asiassa jotain ihan muuta ku muovailuvahaa. Kyseinen kaveri ei esiinny NCO:n videolla.”

Saadaanko Katakombin Sony-yhteistyön kautta Stöö pyörimään Narinkkatorin LED-näytölle Kamppiin?

”Tietääkseni se oli ainoa syy miks Sonylle mentiin, mutta eiköhän joku juliste olisi Stöölle sopivampi media.”