Sony Music yhteistyöhön huipputuottaja MD$:n kanssa

MD$ on Suomen toiseksi suurimman levy-yhtiön A&R -tiimin uusin jäsen.

Sony Music Finland ja MD$-nimellä tunnettu tuottaja Santeri Kauppinen ovat aloittaneet laajan yhteistyön. Kaikki tuoreen A&R:n kiinnittämät artistit julkaistaan jatkossa Sony Musicin kautta.

MD$:n ensimmäinen sainaus Sonylle on Töis Squadin TheoFuego. Räppäri tunnetaan muun muassa Cledoksen keikka-DJ:nä.

– TheoFuegolla on keikoilla niin huikea energia, että sen pitää olla itse lavan etureunassa valokeilassa eikä DJ-pöydän takana piilossa. Lisäksi hän osaa räpätä paremmin kuin moni muu. Mahtavaa päästä rakentamaan miehen uraa yhteistyössä Sonyn kanssa, MD$ kommentoi

MD$ on kymmenen vuotta kestäneen tuottajanuransa aikana työskennellyt useiden kotimaisen urbaanin musiikin kärkinimien kanssa. Hänen yhteistyökumppaneidensa joukkoon lukeutuvat esimerkiksi JVG, Cledos, Gettomasa, Mikael Gabriel ja Tippa-T. Lisäksi MD$:n tuotantoa on kuultu useampaan otteeseen ulkomaillakin.

– Santeri on kotimaisista urbaanin musiikin tuottajista kiistatta menestyneimpiä ja on jo nyt jättänyt täällä ison jalanjäljen skeneen. Lisäksi Santerin taidot sekä kyky tunnistaa ja rakentaa isoja biisejä ja ilmiöitä ovat poikkeukselliset. Santeri sopii hienosti meidän eteenpäin ajattelevaan tiimiimme ja on mahtavaa päästä aloittamaan duunin teko välittömästi yhdessä, Sony Music Finlandin toimitusjohtaja Henri Lanz kertoo.

Mikäli A&R:n tehtävänkuva tuntuu hieman vaikeaselkoiselta, niin kannattaa lukea Klangin aiemmin tänä vuonna tekemä haastattelu Sony Musicin Jenni Kivikoskesta. Sen pääset lukemaan täältä.