Sony Music julkisti sainanneensa Sexmanen – ensimmäinen single tulee ulos jo perjantaina

Shoot Hayley

Sexmane avaa pelin kappaleella nimeltä Henki.

Hetki jos toinenkin siitä on puhuttu, mutta nyt se on julkista: Sexmane on tehnyt diilin Sony Musicin kanssa. Tästä eteenpäin Sexmanen julkaisut tulevat siis ison levy-yhtiön kautta.

Musiikkiaan aiemmin omakustanteena julkaissut Sexmane eli Max Sene on saavuttanut poikkeuksellista menestystä heti uransa alkumetreillä. Räppärin toissavuotinen debyyttialbumi Sextape on striimannut kultaa ja pysytellyt julkaisustaan lähtien lähes yhtäjaksoisesti Suomen virallisella albumilistalla.

Yksittäisistä kappaleista Mama onkin ollut putkeen Suomen Spotifyn Top 200 -listalla ilmestymisestään asti. Kaiken kaikkiaan Sexmanen kappaleita on striimattu yli 14 miljoonaa kertaa.

– Omakustanneartistina oli siisti aloittaa, nyt on aika ottaa uusi askel yhdessä Sonyn kanssa, Sexmane kommentoi tiedotteessa.

Yhteistyöstä on innoissaan myös Sony Musicin toimitusjohtaja Henri Lanz. Tuottajanakin tunnettu Lanz uskoo vahvasti artistin potentiaaliin nousta isoksi nimeksi.

– On siistiä aloittaa yhteistyö Maxin kanssa ja auttaa häntä kasvamaan artistina seuraavalle tasolle. Artisti on osoittanut lahjakkuutensa ja näkemyksensä vahvuuden ja nyt päästään jatkamaan hienossa tilanteessa.

Levytyssopimuksen lisäksi Sexmane on allekirjoittanut keikkamyyntisopimuksen All Day Agencylle. Uusi kappale Henki julkaistaan perjantaina 19. helmikuuta ja sen kannen näet alta.