Sonnin Taacca palaa konseptin uudistaneena – uusi nimi on nyt Taakka

Ohjelman konsepti sai uudistavia tekijöitä.

Paljon kyselyitä saanut, viime vuoden lopussa tauolle jäänyt, suosittu Sonnin Taacca -ohjelma tekee odotetun paluun uudelle kaudelle uudistuneen konseptin kera. Raikkaamman ilmeen ja uuden studiotilan lisäksi ohjelman vanha nimi jää unholaan – uusi nimi on tästä eteenpäin Taakka.

Uudistuneeseen konseptiin on palannut yksi ohjelman perustajista sekä ensimmäisistä kausista vastannut Samuli ”Saunamies” Makkonen. Ohjelman juontajina jatkaa viime kausista tuttu ja turvallinen juontajakaksikko eli Kari ”Brädi” Härkönen ja Tuomas Kauhanen.

Juontajat ovat myös odottaneet innolla paluuta juontamaan mikin ääreen.

– Mä oon innoissani Taakan palaamisesta. Tauko venähti odotettua pitemmäksi ja nyt on kova draivi palata taas mikin ääreen sohvalle meidän alkuperäisen tiimiläisen kanssa. Saunamiehen kanssa mä koko konseptin alun perin ideoin. Luvassa varmasti hyviä tarinoita vierailta ja hot takeja meille relevanteista aiheista, Kauhanen hehkuttaa.

– On mahtavaa päästä taas Taakan pariin. Ohjelmasta on ehtinyt muodostua mulle tärkeä ja rakas juttu. On ollut mukava nähdä, että Taakkaa rakastetaan ja odotetaan, kyselyjä jatkosta ropisee inboxiin käytännössä päivittäin. On ilo saada sanoa, että nyt mennään taas. Tullaan uudistuneena, mutta ytimessä on tuttu tekeminen. Tervetuloa mukaan!, Härkönen toteaa.

Ohjelman tuottajaksi palannut Saunamies odottaa myös tekemistä.

– Upeeta olla taas mukana rakentamassa ja tuottamassa rakasta ohjelmaa, mikä alkoi rakentumaan isolla riemulla kun oltiin useampi vuosi sitten Tuomaksen kanssa nauttimassa Kaivohuoneen kosteasta kesäillasta. Odotan paljon tulevaa tuotantokautta ja vaikka konseptia on uudistettu, pysyy ohjelmassa tuttu sielu ja hiphop-sydän sykkii edelleen vahvasti. Toivotan vanhat sekä uudet katselijat ja kuuntelijat lämpimästi taas meidän mukaan! Vamos!

Ensimmäisen jakson vieras jätetään vielä toistaiseksi paljastamatta. Suosittelemme ottamaan haltuun kaikki Klangin some- ja suoratoistokanavat, joita seuraamalla saat tietoosi ensimmäisenä tulevat uutiset, ohjelmavieraat ja paljon muuta! Kanavien kautta pääset myös kommentoimaan ja vaikuttamaan siihen mitä ohjelmissa tapahtuu.

Neljäs tuotantokausi alkaa perjantaina 18. maaliskuuta. Kaikki jaksot tulevat olemaan kuultavissa kaikissa suoratoistopalveluissa kuten ennenkin sekä viime vuonna vaihtuneessa YouTube-kanavassamme, joka kannattaa ehdottomasti ottaa haltuun.