Snoop Dogg on ensi kesän jäähallikeikkansa aikaan Kanadassa – lipunmyynti tapahtumaan jatkuu silti

Keikan toteutuminen vaikuttaa epätodennäköiseltä.

Yhdestä ensi kesän isoimmista rap-keikoista Suomessa vastaa Snoop Dogg, ainakin jos Romaniaan rekisteröityä tapahtumatuotantoyritystä on uskominen. Kalifornialaisartistin on määrä nousta lavalle heinäkuussa Helsingin Jäähallissa, mutta ilmassa on selkeitä merkkejä siitä ettei keikka tule toteutumaan.

Viime kesäkuussa Phoenix Entertainment Agency tiedotti tuovansa Snoop Doggin DJ-keikalle Helsingin Jäähalliin elokuussa 2018. Rap-ikonin oli määrä soittaa levyiltä suurimpia hittejään DJ Snoopadelic -aliaksensa alla, mutta keikka peruttiin sitä edeltäneellä viikolla.

Perumisesta huolimatta Snoopin ilmoitettiin olevan tulossa Suomeen kesällä 2019. Tällä kertaa keikan oli tarkoitus olla DJ-setin sijaan täysimittainen konsertti osana Doggystyle-klassikon 25-vuotisjuhlakiertuetta. Sittemmin tapahtumaa ei ole markkinoitu käytännössä ollenkaan, vaikka liput keikalle ovat olleet koko ajan myynnissä Lippupisteessä.

Keikkapäiväksi on ilmoitettu lauantai 13. heinäkuuta, mutta Snoop Doggille on julkistettu samalle päivämäärälle keikka Ottawan RBC Bluesfesteille Kanadaan. Vaikka Snoop Doggin kotisivujen Tour-osiossa ei listata keikkoja, on artistin virallisen Facebook-sivun tapahtumat-osiossa nostettu esiin RBC Bluesfest 2019. Sen sijaan Suomen-keikasta ei ole mitään tietoa.

Tämänhetkisistä tiedoista huolimatta Suomen-keikkaa ei ole kuitenkaan virallisesti peruttu. Klangi on lähettänyt kommenttipyynnön Phoenix Entertainment Agencylle, mutta toistaiseksi siihen ei ole vastattu.