Sini Sabotagen uusi albumi julkaistaan elokuussa

Samuli Vienola

Ennen albumia on tiedossa ainakin yksi musiikkivideo.

Sini Sabotagen alun perin toukokuulle kaavailtu toinen sooloalbumi on saanut uuden julkaisupäivämäärän. Blueberry Makkonen tulee ulos Universal Musicin kautta perjantaina 7. elokuuta.

Projektilta on jo julkaistu singlelohkaisuina kappaleet Käärmeet ja ONLINE. Molempien tähänastisten kappaleiden tekijätiimiin kuuluvat tuottajat Jay Kova ja Pianomies, joiden ohella ensimmäistä singleä oli tuottamassa myös Petteri Sariola.

Kolmas ja tällä tietoa viimeinen single albumilta on kappale nimeltä Aerobist, jolla on mukana Seksikäs-Suklaa. Kaksikkoa päästään kuulemaan samalla raidalla perjantaina 3. heinäkuuta.

Kahdesta edellisestä kappaleesta poiketen tulevalle singlelle on kuvattu video, jonka takana on TwentyOne Media. Samat osaajat vastasivat myös Sinin kanssa työskennelleen Kuben tuoreimmasta musiikkivideosta, jonka making of -koosteen näet täältä.

PME Recordsilla soolouransa aloittaneen Sini Sabotagen ensimmäinen sooloalbumi 22m² ilmestyi joulukuussa 2013. Noin puolitoista vuotta myöhemmin PME julkaisi artistilta Lue mun huulilta -EP:n, jonka jälkeen räppäri vaihtoi levy-yhtiötä ja tiputteli ainoastaan yksittäisiä singlejä.

Sini Sabotagen oli tänä kesänä määrä keikkailla useammillakin festareilla. Mikäli tapahtumaa ei jouduta perumaan, niin naisen paluu festarilavoille nähdään elokuussa Tampereen Blockfesteillä.