Shrty julkaisi ensimmäisen singlen sooloprojektiltaan

Kappaleen on tuottanut useista Cavallini & Shrty -träkeistäkin vastannut Lameboy.

PME Recordsille sainatun Cavallini & Shrty -duon toinen osapuoli Shrty on julkaissut uutta materiaalia. Omakustannesingle TÄS IÄS on osa helsinkiläisartistin tulevaa projektia, joka julkaistaan maaliskuun alkupuolella.

Kappaleella Shrtyn yhteistyökumppanina toimii jälleen Lameboy, joka on aiemmin tuottanut useita Cavallini & Shrty -julkaisuja. Viime aikoina helsinkiläistuottajan panosta on kuultu myös esimerkiksi Matti 8:n Killah Records -debyytillä bousshi.

Shrtyn sooloilusta nähtiin merkkejä jo viime vuonna, kun artisti julkaisi YouTubessa videon Kuuntele mua. Mikäli freestyle on jäänyt tarkistamatta, niin pääset ottamaan sen haltuun alta.

Shrtyn sooloilu on selkeästi kiinnostanut, sillä viimevuotista videota on katsottu yli 300 000 kertaa. Kuuntele mua ei siitä huolimatta ole ilmeisesti tulossa mukaan tekeillä olevalle kokonaisuudelle.

Livenä Shrty on mahdollista nähdä esimerkiksi Plug Night -tapahtumassa, joka järjestetään lauantaina 18. helmikuuta Helsingin The Circuksessa. DOSE-kollektiivin ja HOODWATCH-kaksikon yhteisessä illassa Shrty nousee lavalle Le Fvbeloksen kanssa brittiläisen Nafe Smallzin lämppärinä.

Ennakkoliput Plug Nightiin myy Lippupiste. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.