Sexmane julkaisee odotetun kakkosalbuminsa

Tero Ahonen

Levyjulkkarit pidetään Ääniwallissa.

Sonyn artistiksi siirtynyt indie-ihme Sexmane on saanut toisen albuminsa julkaisukuntoon. Levyn nimi on Väärinymmärretty ja se tulee ulos perjantaina 22. lokakuuta.

Levyllä on yhteensä 16 raitaa omaa polkuaan kulkevan nuoren suoraselkäistä tarinankerrontaa. Pitkäsoitto on saanut nimensä ison ja uhkaavan näköisestä mutta oikeasti lempeästä ja hyväntahtoisesta hahmosta, johon Sexmane tunsi samastuvansa.

– Tapahtumarikas vuosi, päihteet ja ihmissuhteet on tiivistetysti tän albumin teemat. Tekoprosessi on mennyt osittain sumussa. Väärinymmärretty-albumilla käyn läpi paljon eri tunnetiloja. Albumilla kuuluu epävarmuus, kaipaus, viha, suru, epätoivo, ahdistus, toiveikkuus, herkkyys, nöyryys, vapaus, yksinäisyys, rakkaus ja ilo. Fiiteissä ja tuotannoissa on mun mielestä tän hetken siisteimpiä ja lahjakkaimpia tyyppejä, Sexmane kertoo tiedotteessa.

Levyllä ovat mukana william, ibe, Ege Zulu, Le Fvbelos, Pessa, Victor Nordis, YB026 sekä artistin veli Isaac Sene. Projektilta aiemmin lohkaistut singlet Henki sekä Fiilis ovat nousseet Spotifyn Top 50 -listalle.

Pitkäsoiton fokuskappaleena toimii williamin kanssa tehty Kitara Vaasa, joka sai alkunsa kaksikon tavattua ensimmäistä kertaa Vaasassa järjestetyllä biisileirillä. Tulevaisuudessa heidän yhteistyötään on luvassa lisää, kuten william kertoikin jo äskettäisen Sonnin Taacca -vierailunsa yhteydessä.

Sexmanen levyjulkkareita juhlitaan perjantaina 26. marraskuuta Helsingin Ääniwallissa. Keikan liput tulevat myyntiin uuden albumin julkaisupäivänä klo 10.

Sexmane on jakanut kappalelistan ja kannen Instagramissa. Postauksen näet alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön 🦅Max Sene🦅 (@sexmane1000) jakama julkaisu