Sebastian Noto, NCO ja ibe yhteistyössä – videolla nähdään driftausta ja kokeellista muotia

Julian Riikonen

Sebastian Noton debyytti-EP ei ole enää kaukana.

Skorpionille levyttävä Sebastian Noto on saanut ulos ensimmäisen julkaisunsa vuodelle 2021. Tuoreen singlen nimi on itsekäs, ja sillä ovat mukana NCO ja ibe.

Sebastianin mukaan kappale sai alkunsa viime syyskuussa. Tuolloin Skorpionin tiimi oli juhlimassa iben perkele!-albumin julkaisua.

– Siinä samalla juteltiin NCO:n ja iben kaa et ois siisti tehä musaa yhessä ja sovittiin jo heti seuraavalle viikolle sessio studiolle. Biisin tekoprosessi oli helppo ja vaivaton, saatiin yhessä illassa toi valmiiks.

Artistit ottivat haasteekseen kirjoittaa egojen kohtaamisista. Its vokalistien egot eivät kuitenkaan ottaneet kappaletta tehdessä mittaa toisistaan.

– NCO ja ibe on kummatki artisteja, joita mä fiilaan tosi paljon ja ollaan samalla labelillä ni tää oli tosi luonnollinen collabi.

Kappaleen tuotannosta vastaa Alexander Clifford ja se tulee löytymään Sebastian Noton debyytti-EP:ltä, jonka nimi on ääriviivoja. Perjantaina 18. kesäkuuta julkaistavan levyn kantavana teemana toimii rakastuminen.

Noton ja Cliffordin lisäksi tulevaa EP:tä ovat olleet tekemässä themeisterwashere eli Niko Mansikka-aho, Marcus Tikkanen ja Seth Reger. Kolmikko kuuluu muun muassa Bruno Marsin 24K Magic -albumin hiteistä tunnetun ja Grammy-palkitun The Stereotypes -tuottajatiimin talliin, joka toimii Los Angelesissa.

Ainoastaan viikko ennen EP:tä julkaistu single sai heti ilmestymisensä yhteydessä myös videon, jolle taltioitiin driftausta sekä Leevi Ikäheimon kokeellisia muotiluomuksia. Tsekkaa Rasmus Purolan ohjaama musiikkivideo alta.