Rolling Records julkaisee tamperelaisen hiphopin kulttiklassikon ja Rollo-tiputusta vinyylillä

Idän Ihme ja Supersankari äänittivät yhteisen levynsä 2000-luvun alkuvuosina.

Pelkkää plussaa!

Rolling Records jatkaa takavuosien keskeisten suomirap-plattojen uudelleenjulkaisemista vinyyliformaatissa. Nyt lafkalta on tulossa uusintapainokset Supersankarin ja Idän Ihmeen Liian kuumaa käsitellä -pitkäsoitosta sekä Tulenkantajien kakkosalbumista Teillä laki, meillä laulu.

Flegmaatikot-kolmikon ja Timsin kanssa samaan Maajoukkue-posseen kuuluneiden Supersankarin ja Idän Ihmeen vuoden 2003 omakustannelevy on julkaistu aiemmin ainoastaan CD:nä. Tulenkantajienkaan toista albumia vuodelta 2002 ei ole aikaisemmin laitettu kokonaisuudessaan ulos vahana, vaikka levystä julkaistiinkin karsittu EP-versio vinyylinä.

Tamperelaiskaksikon kulttiklassikon vinyyliversiolla ei ole lisämateriaalia, mutta Rolloa edustaneiden Tulenkantajien uusintapainoksella on yksi ennenjulkaisematon kappale. Kyseinen lisäraita on Curtis Mayfieldin Stone Junkiesta tehty ja keikoillakin kuultu cover-versio Hei nisti, joka jäi aikataulusyistä pois alkuperäiseltä julkaisulta.

Tulenkantajat toisen albuminsa aikaan.

Tuula Alajoki

Tupla-S:n ja Tupla-I:n platasta tulee myyntiin 200 kappaleen numeroitu painos, kun taas Tulenkantajien numeroidun painoksen koko on 300 kappaletta. Molemmat levyt julkaistaan 11. joulukuuta.

Lisäksi Rolling Records on laittanut ennakkomyyntiin lafkan suomirap-uudelleenjulkaisuista huolehtineen Silkinpehmeen tulevan El Suave -albumin vinyyliversion. Kaksisataa numeroitua älppäriä saapuvat Rolling Recordsin ja muiden itsenäisten levyliikkeiden hyllyihin 16. lokakuuta.

Rolling Recordsin suunnitelmissa on uudelleenjulkaista myöhemmin lisää kotimaisia hiphop-julkaisuja. Tänään julkistetut levyt ovat ennakkomyynnissä Rolling Recordsin verkkosivuilla.