PME Recordsia perustamassa ollut Andrei Kipahti julkisti oman levymerkkinsä

Noora Kärki ja Andrei Kipahti jatkavat yli puolen vuosikymmenen mittaista yhteistyötään.

Labelin artisteihin kuuluu Cledoksen lisäksi muun muassa Madboiali.

Valokuvaajana monien tietoisuuteen aikoinaan noussut ja myöhemmin PME Recordsinkin perustuksia valanut Andrei Kipahti tuo suomalaiselle musiikkikentälle uuden levymerkin. Babyface Music & Publishing on itse asiassa ollut olemassa jo vuodesta 2018, mutta nyt se nousee uudella tavalla esiin omana labelinaan.

Vuoden A&R -palkinnolla Industry Awardseissa huomioidun Kipahdin labelin yhteistyökumppanina toimii Warner Music Finland. Babyfacen label manageriksi on nimitetty Noora Kärki.

Kaksikon yhteistyö alkoi molempien työskennellessä samaan aikaan PME Recordsilla. Sieltä Kärki siirtyi Warnerille, jossa hän jatkaa kotimaisen puolen promootiopäällikkönä tuoreen Babyface-roolinsa ohella.

– Olen todella innoissani rakentamassa Babyfacea Warner Musicin ja Nooran kanssa. Tämä on mielestäni optimaalinen setup kehittää uusi väylä ja alusta niin tulevaisuuden kuin tämänkin hetken huippumusiikille, Kipahti kertoo tiedotteessa.

– Babyface tulee vahvistamaan Warnerin jalansijaa kotimaisen modernin popmusiikin kentässä, kun nämä kaksi nuorta huippuosaajaa yhdistävät voimansa saman labelin alle, Warner Music Finlandin kotimaisen puolen general manager Asko Kallonen sanoo.

Tunnetuin lafkan kiinnityksistä on Emma Gaalassa vuoden artistiksi ehdolla oleva Cledos. Muita levymerkin artisteja ovat turkulainen trap-monilahjakkuus Nebi sekä viime vuonna Mielentila-debyyttialbuminsa julkaissut tulokasartisti Madboiali.

Ensimmäisestä Babyface-julkaistusta vastaa Madboiali, jonka Fendi-single tulee ulos perjantaina 5. helmikuuta. Kappaleelle julkaistaan samalla myös musiikkivideo.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön MADBOIALI (@madboiali) jakama julkaisu