PME Records paketoi 2010-luvun omalta osaltaan isosti – lafka julkaisee ensimmäisen mixtapensa

Mixtapea ovat olleet tekemässä muun muassa Lauri Haav, Ruuben, Lyttä, Gracias ja Bizi.
Loasteeze

Alkaako tästä uusi mixtape- ja streettape-buumi?

Vuoden levy-yhtiönä Industry Music Awardseissa palkittu PME Records julkaisee perjantaina 13. joulukuuta ensimmäisen mixtapensa. Toistaiseksi sen sisällöstä tiedetään varsin vähän, mutta kaiken kaikkiaan kokonaisuudella tulee olemaan kymmenen raitaa.

Mixtape kantaa nimeä Volume, ja sen kansi on jo julkaistu Instagramissa. Kannen näet alta.

https://www.instagram.com/p/B5sKtznFSNk/

Levynkansipostaukseen on tägätty levymerkin artisteista Bizi, Cavallini & Shrty, ETTA, Gracias, Gettomasa, JVG, Justsesomali, Lauri Haav, Lyttä, Pajafella ja TIPPA. Lisäksi postaukseen on merkattu lafkan A&R-päällikkönä aloittanut Henri Pulkkinen eli Paperi T sekä Avionin Prinssin ja Tarbash Luodin muodostama WYK. Kaksikosta Avionin Prinssi on julkaissut aiemmin PME:llä soolomateriaalia, kun taas Tarbash Luoti vastaa lafkan merchandise-asioista. PME toimii myös duon WYK Recordsin jakelijana.

Paperi T ei ole mukana projektissa pelkästään A&R:n ominaisuudessa, sillä häntä kuullaan ainakin Gettomasan ja Lauri Haavin kanssa purkitetulla mixtapen kakkosraidalla nimeltä Jeesei. Kannen ohella PME on jakanut levyn kolmen ensimmäinen raidan nimet ja artistit sosiaalisessa mediassa.

https://www.instagram.com/p/B52E_2FBSPN/

Toistaiseksi ei ole tiedossa kuullaanko levyllä takavuosien mixtape-buumin hengessä muiden artistien kappaleista lainattuja biittejä. Labelin tekemästä postauksesta voidaan kuitenkin päätellä, että tuotantopuolella on nimiä kuten Fractious Frank, Ruuben, Lameboy, Aleksi Asiala, Onni Tuominen ja JV. Yhtä lailla vastikään Sony Musicin kanssa yhteistyön aloittanut MD$ on mukana projektilla – ehkä jopa kappaleet yhteen miksaavan DJ:n ominaisuudessa?

Usein asiat menevät sykleissä ja historialla on tapana toistaa itseään. Saako PME aloitettua tällä mixtapella samankaltaisen mixtape- ja streettape-buumin Suomessa kuin Rähinä Records aikoinaan omilla Pommi-mixtapeillaan? Sitä odotellessa!