Pirunsarvet ja -häntä heti logossa – onko Rähinän tulokas pahaa seuraa?

Samuli Vienola

Klangi kohtasi Areksen Alppipuistossa.

Rähinä Records on alkanut tiputella uutta materiaalia tuoreimmilta sainauksiltaan. Nyt levy-yhtiö on julkaissut Arekselta singlen Pahaa seuraa seuraajana Leo Luthandon kolmen viikon takaiselle Miljoona valoo -kappaleelle.

Atso Soivion tuottama ja Jaakko Kiurun sekä Jimi Pääkallon tuella kirjoitettu kappale tuo esiin tulokkaan melodisemman puolen. Vaikka Ares kertookin kehittäneensä etenkin viimeisen puolen vuoden aikana aiempaa melodisemman ilmaisun, ei hän aio unohtaa suoraselkäistä sylkemistä.

Kappaleen sanoituksissa Ares vakuuttaa olevansa bad boy -habituksestaan huolimatta kunnollinen sälli, mutta onko näin? Tsekkaa millainen kohtaamisemme pirunsarvisen ja -häntäisen logon itselleen ottaneen artistin kanssa oli ja muodosta oma mielipiteesi.

https://youtu.be/x7rFq08HfgA

Lukas Leonin tuplaajanakin kunnostautunut Ares sainattiin Rähinälle syksyllä 2018. Ensimmäisen singlensä Bisneksen ja sen musiikkivideon tulokas julkaisi labelilla viime lokakuussa.

Sittemmin artistia on kuultu myös Spektin lähes koko Rähinän rosterin koonneella Myrkkyä-posseraidalla sekä Aleksanteri Hakaniemen Kouvola-albumilla. Lisää Aresta on levy-yhtiön mukaan tulossa tänä vuonna useammankin singlen muodossa.

Areksesta ja Leo Luthandosta pääset lukemaan enemmän ensi viikolla kaksikon yhteishaastattelusta. Kuuntele kuitenkin sitä ennen Pahaa seuraa alta.