Pihlaja ja Etta yhdistivät voimansa – kaksikko julkaisee EP:n ja lähtee kiertueelle

Niko Hirvimäki

Duo tähdittää Blockfest Preparty -kiertuetta.

Nousevat kotimaiset artistit Pihlaja ja Etta ovat lyöttäytyneet yhteen. Kaksikolta on tulossa tällä viikolla yhteinen EP, joka sisältää kolme uutta kappaletta.

Eri levy-yhtiöille kiinnitettyjen artistien yhteistyö sai somekeskustelujen sijaan alkunsa kasvokkain. Yhteys syntyi, kun naiset buukattiin esiintymään samaan tapahtumaan.

– Oltiin loppuvuodesta samalla keikalla, linkattiin siellä ja sovittiin studiosessarit ilman sen kummempaa suunnitelmaa. Tammikuussa mentiin studioon, tehtiin musaa ja yhtäkkiä huomattiin et meillä on tosi kovia biisejä ja päätettiin julkaista ne EP:nä, Pihlaja avaa.

Lopputulos sai nimen Ei bändäreit ja se saapuu suoratoistopalveluihin perjantaina 25. maaliskuuta. Kannen näet Instagram-postauksesta alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Pihlaja (@pihlajapihlaja) jakama julkaisu

Kappaleet Bändäri, Wifey ja HaHa sisältävä julkaisu on kummallekin ensimmäinen yhteinen projekti toisen artistin kanssa.  Kaksikon mukaan naisten välinen kilpailu on kovaa monilla aloilla, mutta he halusivat tukea toisiaan.

– On edelleen yleisempää et jäbät menee studioon ja tekee yhteisiä projekteja. Tää EP synty puhtaasta hauskanpidosta, jauhettiin vaa studiolla ja biisit synty kuin itsestään, Etta sanoo.

Pihlajan ja Etan yhteistä materiaalia on mahdollista kuulla lähiaikoina livenä Blockfest Preparty -kiertueella huhti-toukokuussa. Levysoittimien takana viidellä eri paikkakunnalla järjestettävissä tapahtumissa nähdään DJ Ulrika ja DJ Vicky.

Lipunmyynti yhteiskeikoille alkaa pian. Kumpikin artisteista keikkailee aktiivisesti myös soolona, Etan keikkakalenterin näet Warner Music Liven sivuilta ja Pihjalan Team Agencyn saitilta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Team Agency (@teamagency.fi)